Dolar 32,5005
Euro 34,9292
Altın 2.432,98
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

MÜSİAD Muğla Şubesi’nden değerlendirme toplantısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi’nin ocak ayı sonunda yapılan genel kurulunun ardından Şube Başkanı Nevzat Aykaç başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenlendi. MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç, yeni yönetim ve …

MÜSİAD Muğla Şubesi’nden değerlendirme toplantısı
REKLAM ALANI
Mart 16, 2023 10:24 am | Son Güncellenme: Mart 16, 2023 10:30 am
391
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi’nin ocak ayı sonunda yapılan genel kurulunun ardından Şube Başkanı Nevzat Aykaç başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenlendi.

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç, yeni yönetim ve üyelerin katılımı ile gerçekleşen toplantıda MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Toplantıda şubeler arası iş geliştirme ve yeni iş ortaklığı konuları üzerinde duruldu.

Deprem sonrası MÜSİAD Muğla olarak valilik koordinasyonunda gerçekleştirilen yardım kampanyasına katılan üyelere Başkan Nevzat Aykaç teşekkür etti. Aykaç, “Genel Kurul sonrası tüm üyelerimizle bir araya gelmek istiyorduk. Fakat ülkemizde meydana gelen deprem felaketi ile MÜSİAD olarak faaliyetlerimize ara vererek, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilme noktasında var gücümüzle çalışmalar yürüttük. MÜSİAD Genel Merkez ve Muğla Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirdiğimiz yardım çalışmalarıyla üyelerimizin destekleri ile ihtiyaç noktalarına gerekli malzemeleri ulaştırdık. Ulaştırmaya da devam edeceğiz. Bugün burada hem tüm üyelerimizle bir araya gelerek desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunmak hem de projelerimizi konuşmak için bir araya geldik. MÜSİAD Denizli Başkanımız Engin Boyacı ve yönetimi de programımıza konuğumuz olarak katıldılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ülkemizin en kısa zamanda bu yarayı saracağına inanıyor ve deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.