MUSLU ve KARAMAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
MUSLU ve KARAMAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Fatma ile Onur Nişanlandılar
Muğla’nın Ortaca ilçesi Gülfa Demir’in sahibi Mustafa Karaman’ın kızı Fatma ile yine bölgenin en büyük firmalarından olan Muslular Beton’un oğlu genç iş adamı Onur ile nişanlandılar. Evlilik yolunda attıkları bu mutlu adımın her iki aileye ve genç çiftlere sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz.
Dalaman Yosun restaurant da düzenlenen nişan töreni görkemli davet eşliğinde gerçekleşti.
Çiftin nişan yüzükleri ise aile büyükleri olan, Şenel Karaman, Habil Muslu, Mevlüt Acar, Ali Çakır ve Ali Akça eşliğinde takılarak kurdelesi kesildi.
Muğla bölgesinin büyük firmalarından olan Muslular Beton’un ve Gülfa Demir firmasının bu mutlu günleri bölge halkı tarafından beğeni topladı.
Evliliğe ilk adımlarını atan genç çiftler yüzük takma işlemlerinin ardından hatıra fotoğrafları çektirdi. Canlı müzik eşliğinde devam eden gecede Karadeniz yöresine has kemençe horon ekibi gibi özel müzik resitalinin gerçekleştiği gecede piste çıkan Fatma ve Onur çifti dans etti.
Nişan törenine katılan misafirler ve davetliler Fatma ve Onur çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilediler.