Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.297,56
BİST 8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C

MUTSO’nun deprem bölgesine yardımları devam edecek

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan deprem afetinin 10’uncu gününde yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Karakuş şunları kaydetti: “Ülke olarak çok zor bir …

MUTSO’nun deprem bölgesine yardımları devam edecek
REKLAM ALANI
Şubat 15, 2023 3:36 pm | Son Güncellenme: Şubat 16, 2023 11:02 am
369
A+
A-

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan deprem afetinin 10’uncu gününde yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Karakuş şunları kaydetti: “Ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. 6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremden 10 ilimiz etkilendi. Asrın afeti olarak değerlendirilen bu yıkımda, arama kurtarma çalışmaları sürmekte. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin de destekleri ile deprem bölgesine ilk etapta jeneratör, ekmek, gıda ürünleri, kuru bakliyat, hijyen ürünleri, battaniye, ısıtıcı, su ulaştırdık. Barınma ihtiyacının çok önemli olduğu bölgeye yine Odamızın ve siz değerli üyelerimizin destekleri ile 30 konteyner gönderdik. Bölgemizden giden iş makinası ve yardım malzemelerine nakliye desteği sağladık. Gerek gıda gerekse diğer yardım malzemelerinin yaklaşık 12 ay boyunca devamlılığının sağlanması büyük önem arz ediyor. Bu ihtiyaçlar için yardımlarımız devam edecek. Deprem sonrasında yaklaşık 20 bin depremzedeyi Muğla’da misafir etmekteyiz. Depremzede misafirlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında, Valiliğimiz ve AFAD koordinatörlüğünde, bölgemizde faaliyet gösteren diğer sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte hareket ediyoruz. Gerek deprem bölgesinde, gerekse ilimizde, Odalar ve Borsalar Birliğimizin organizasyonu ile gerekli koordinasyonu sağlıyoruz. Zor günleri birlik ve beraberlik içinde aşacağımıza kuşkumuz yok. Öncelikle depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve deprem bölgesinin yeniden ayağa kalkması için Muğla olarak tüm desteğimizi sürdüreceğiz. Deprem bölgesinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.