Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Açık
Muğla
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Öğretmenliği yıldızlığa tercih eden Peker, Milas’a gelmekten vazgeçti

Türkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli …

Öğretmenliği yıldızlığa tercih eden Peker, Milas’a gelmekten vazgeçti
REKLAM ALANI
Eylül 20, 2023 1:24 pm | Son Güncellenme: Eylül 20, 2023 5:06 pm
289
A+
A-

Türkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.

1997 yılında Grup Etnik ile birlikte seslendirdiği “Dinle” adlı şarkıyla Eurovision Şarkı Yarışması’nda üçüncü olan Şebnem Paker, bu başarısıyla Türkiye’ye o zamana kadar ki en büyük derecesini kazandırmıştı. Sanatçı kariyerinin yanı sıra, eğitimci kimliğiyle de adından söz ettiren ve öğretmenliği yıldızlığa tercih eden Şebnem Peker’in bundan sonraki yaşantısına Muğla Fethiye’de sürdürmek istediği öğrenildi.

2004 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde müzik öğretmeni olarak görev yapan sanatçı Şebnem Peker, geçtiğimiz yıllarda çeşitli okullarda müzik öğretmeni olarak görev yapıp öğrencilere eğitim verdi.

Şebnem Peker’in son olarak Milas Kırcağız Ortaokulu’na atandığı ancak bu atamayı kabul etmeyerek Fethiye’de görev almak istediği öğrenildi. Bu kararla ilgili Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden henüz bir açıklama yapılmadı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.