Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

Ortaca Belediye başkanı tanıtım için “Yola çıktı”

Ortaca Belediye başkanı tanıtım için “Yola çıktı”
REKLAM ALANI
Haziran 25, 2013 7:34 am | Son Güncellenme: Şubat 12, 2023 9:17 pm
1.485
A+
A-

Ortaca Belediye başkanı tanıtım için “Yola çıktı”

Okulların tatile girmesi iç turizmi hareketlendirdi. Bunu fırsat bilen Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’de tanıtım broşürlerini alıp trafik ışıklarında dağıtımını başlattı.

Muğla’nın önemli turizm merkezlerinden Dalyan ve Sarıgerme’nin bağlı bulunduğu, Ortaca ilçe belediyesi okulların kapanıp, iç turizmin hareketlenmesini fırsat bilip tanıtım atağına geçti.

Belediye başkanı Hasan Karaçelik yöreyi tanıtan broşürlerle ilçe merkezinden 20 kilometre önce dağıtım çalışması başlattı.

Başkan Karaçelik: “Dalyan ve Sarıgerme gibi önemli turizm merkezlerine sahip ilçemizin dezavantajlarını aşmak istiyoruz. Genç bir ilçe olmamız ve karayolunun ilçe merkezi dışından geçiyor olması bilinilirliğimizi azaltıyor. Özel araçlarıyla seyahat eden vatandaşlarımız ilçemizi fark etmeden geçebiliyor. Biz de tanıtım çalışmalarımızın bir parçası olarak bu yöntemi de kullanmayı uygun bulduk. Seyahate çıkan vatandaşlarımıza o çok duydukları, bildikleri Dalyan, Sarıgerme yöresinden geçmekte olduklarını hatırlatıyoruz. Avrupa’nın bir numaralı plajı seçilen, CarettaCarettakaplumbağalarıyla ünlü İztuzuve Sarıgerme plajlarında denize girmeden, Türkiye’nin tanıtım yüzü Kaunos Kaya Mezarları manzaralı Dalyan Deltası ve Köyceğiz Gölü’nde tekne yolculuğu yapmadan gitmeyin diyoruz” dedi.

Ömer Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Mehmet Keza KUNDAKÇI dedi ki:

    Ortaca’ya her iki yönden girişte,üzerinde NARENCİYE,NAR,PAMUK,DOMATES,SARIGERME,DALYAN,CAUNOS gibi bize özgü figürler olan, güzel bir TAK yaptırsak,broşürle berebar,BİR BARDAK NAR SUYU ya da BİR BARDAK LİMONATA da ikram etsek,mesela,çok küçük şişelerde bir pişirimlik ARI ZEYTİNTAĞI ya da ÇAM BALI hediye etsek mesela,vakti olanlar için küçük birer çadırımız olsa ve burada bir yandan çay,su vs ikram ederken diğer yandan da hemen küçük bir sunum yapsak mesela…

  2. Mehmet Keza KUNDAKÇI dedi ki:

    Önümüzdeki günlerde,Emniyet ile ortak bir tanıtım projesi yapmayı düşünüyoruz,”EMNİYET KURALLARINA UYALIM,CEZA DA YEMEYELİM,ACI DA GÖRMEYELİM” buyrun PORTAKALIMIZDAN yiyelim,HASTALIK GÖRMEYELİM,GÜZEL ORTACA’mızı GÖRELİM,diyeceğiz…