Dolar 32,5326
Euro 34,8924
Altın 2.442,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Ortaca Belediye Başkanı Uzundemir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Muğla’nın Ortaca ilçesi Belediye Başkanı Alim Uzundemir yeniden Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla il binasında geçekleştirdiği basında toplantısında Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir …

Ortaca Belediye Başkanı Uzundemir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı
REKLAM ALANI
Aralık 15, 2023 4:00 pm
186
A+
A-

Muğla’nın Ortaca ilçesi Belediye Başkanı Alim Uzundemir yeniden Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla il binasında geçekleştirdiği basında toplantısında Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir yeniden adaylığını açıkladı.

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir yaptığı basın toplantısında” 2019’da Ortaca’da Allah’ın izniyle halkın desteğiyle belediye başkanı seçildim. 5 yıldan beri de bu kadar olumsuzluklara rağmen biliyorsunuz pandemi, Ukrayna-Rusya savaşı, depremler, yangınlar dünyanın nasıl ekonomisinin belini büktüyse ülkemizde de etkilendik. Ülkemiz etkilenince neticede belediyemiz ve belediyeler de etkilendi. Buna rağmen 60 yıllık Ortaca Belediyesi’nin en fazla hizmet eden dönemini geçirdik. Ben şunu gördüm, belediyeciliğin bir okulu yok. Belediyecilik yaşantıyla, tecrübeyle olan bir şey. İlk dönemimizin ilk 2 senesinde baya bir sıkıntılar yaşadık. Bunu her belediye başkanı yaşıyor. O dönemi acemilik dönemi olarak görüyorum. Ama önümüzdeki dönem daha profesyonelce hizmet edeceğimize inanıyorum. Buradan da bu sene 2 tane belediye başkanımızı kaybettik. Ben buradan onlara da Allah’tan rahmet diliyorum. Şu ana kadar bütün görev yapmış belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Rabbim Ortaca için memleketimiz için ne hayırlısıyla onu nasip etsin ”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.