Dolar 32,5997
Euro 34,8182
Altın 2.496,46
BİST 9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

ORTACA BELEDİYESPOR “BAL”A DEVAM…

ORTACA BELEDİYESPOR “BAL”A DEVAM…
REKLAM ALANI
Eylül 7, 2020 5:54 pm
657
A+
A-

ORTACA BELEDİYESPOR “BAL”A DEVAM…

 

Ortaca Belediyespor’da geçtiğimiz yıllarda başkanlık ve yöneticilik yapmış isimler son kararı verdi. “Destek olacağız, Bal’a devam” dediler.

 

 

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in geçtiğimiz günlerde basın mensupları aracılığı ile, “Ortaca Belediyespor futbol takımının yıllık 2 – 2,5 milyon lira masrafı var. Bunu belediye olarak kaldırmamız imkansız. Bölgesel Amatör Ligi’nden (BAL) bir alt kümede devam etmesini düşünüyorum ve Ortaca olarak, tartışalım, karar verelim” açıklamasına olumlu olumsuz birçok yorum yapıldı.

 

“KULÜBÜ KAPATALIM DEMEDİM”

 

Konuyu Ortaca Belediyespor’da geçtiğimiz yıllarda başkanlık ve yöneticilik yapmış olan kişilerle yaptıkları toplantıda ele aldıklarını söyleyen, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, “Kamuoyunda yanlış yönlendirmeyle bizim kulübü kapatacağımız yönünde bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Bu parayla çocuklarımızın geleceği için yapabileceğimiz birçok proje var bunları yapabiliriz, altyapıya ağırlık verebiliriz düşüncesini paylaştım. Ortaca Belediyespor’da daha önceki yıllarda görev yapan büyüklerimizle, birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızla oturup konuştuk. Çoğunluk olarak BAL’da devam edilmesi yönünde görüş bildirildi ve destek olacakları sözünü verdiler. Ortaca Belediyespor’a maddi manevi sahip çıkılacağını düşünüyorum. Ortaca Belediyespor BAL’da mücadele etmeye devam edecek” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.