Dolar 32,5050
Euro 34,8389
Altın 2.488,12
BİST 9.574,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Ortaca Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor

Ortaca Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor
REKLAM ALANI
Mart 21, 2016 8:53 am
1.718
A+
A-

Ortaca Devlet Hastanesi

inşaatı devam ediyor

 

Ortaca’da TOKİ tarafından yaptırılan 100 yataklı Devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor. Büyük bölümü tamamlanan hastanenin yaklaşık 4 ay sonra yüklenici firma tarafından bitirilerek teslim edileceği bildirildi.

 

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu inşaat aşamasındaki Ortaca Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Firma yetkililerinden hastane inşaatı hakkında bilgi alan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, sağlık alanında yapılan yatırımlar ile Muğlalı vatandaşların tedavi için il dışına gitmelerine gerek kalmadığını dile getirdi.

Hasta odalarındaki konforun ülkenin geldiği seviyeyi göstermesi açısından önemli olduğunu belirten Öztürk, hastanenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması için gerekli çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Ortaca Devlet Hastanesinin inşaatının son sürat devam ettiğini söyleyen Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu ise, “bölgemizin ihtiyacı olan fiziki kapasitesi yenilenmiş hastanelerin bir tanesi daha Ortaca’da tamamlanacak, yaz aylarında yeni hastanemizde hizmet vermek istiyoruz. En büyük problemlerimizden birisi olan fiziki şartların yenilenmesi için destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Muğla’da bu sene içerisinde Ortaca Devlet Hastanesi’nin yanı sıra Eğitim Araştırma Hastanesi, Datça Devlet Hastanesi ve Muğla merkezde Ağız Diş Sağlığı polikliniği yenilenecek” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.