Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Ortaca Emniyeti İftarda Buluştu

Ortaca Emniyeti İftarda Buluştu
REKLAM ALANI
Haziran 21, 2016 2:45 pm
1.614
A+
A-

Ortaca Emniyeti İftarda Buluştu

 

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü iftar yemeğine Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı J. Yzb. Haluk Türkoğlu, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Başkan ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

İftar yemeğinin ardından Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğünden Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine atanan Polis Memuru Battal Şimşek ve Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli iken emekliye ayrılan Başpolis Güler Yıldız’a Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer tarafından plaket ve hediye verildi.

Ayrıca İşkur aracılığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan Ayşe Alıcı ve Ayla Çağlayan’a da çalışmalarının son bulması nedeni ile hediye verildi.

Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer yaptığı konuşmada, ‘’Tayin olan ve emekliye ayrılan arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Sizler bu ülkenin değişik yerlerinde görev yapıp şimdi Ortaca’ da görevinizi ikame etmiş bulunuyorsunuz. Bizlerde burada Ortaca halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Ülkemizin zor yerlerinde ve burada görev yapan emniyet güçlerimize teşekkür ederken, şehit düşmüş personelimize Allah’ tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim’’ dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.