Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 15°C
Cum 13°C
Cts 15°C

Ortaca Kaymakamı, Belediye başkanı oldu

Ortaca Kaymakamı, Belediye başkanı oldu
REKLAM ALANI
Haziran 23, 2017 8:39 am | Son Güncellenme: Haziran 23, 2017 12:08 pm
3.318
A+
A-

Ortaca Kaymakamı, Belediye başkanı oldu

Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İçişleri Bakanlığının kararı ile görevden uzaklaştırılan AK Partili Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’un yerine atandı.

FATİH ÜRKMEZER ORTACA KAYMAKAMI 3 - Ortaca Kaymakamı, Belediye başkanı oldu

????????????????????????????????????

Fatih Ürkmezer, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak’ın, Hatay Dörtyol Kaymakamlığına görevlendirilmesi sonrası yerine atanmıştı.

-Kaymakam Ürkmezer’in veda mesajı

“6 Temmuz 2015’ de başladığım Ortaca Kaymakamlığı görevimden Karabük Safranbolu Kaymakamlığına geçici görevle atanmam nedeniyle ayrılıyorum. Geçen iki yıl içerisinde Ortaca’da bulunmaktan, Ortaca’mıza ve çok kıymetli Ortaca halkına hizmet etmekten, sorunların çözümüne katkı sağlamaktan, istek ve önerilerin karşılanmasına emek ve mesai vermiş olmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım. Bu vesile ile öncelikle bilgi, deneyim ve tecrübelerinden yararlandığım Sayın Valimize, ilimizin çok değerli Mülki İdari Amirlerine, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, birlikte mesai yaptığımız ilimizdeki ve ilçemizdeki kamu kurumlarının yöneticiliğini üstlenen birim müdürlerimize, özveri ve sorumluluk bilinci ile görevlerini sürdüren çalışma arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, siyasi partilerimizin temsilcilerine, özel sektör temsilcilerine, baş tacımız Gazilerimize, Şehit yakınlarımıza ve Ortaca halkına şahsıma gösterdikleri sevgi ve saygı için teşekkür ediyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli Ortaca’lı hemşerilerime ve mesai arkadaşlarıma veda ediyor, bundan sonraki çalışma ve özel hayatınızda başarı ve mutluluklarınızın artarak devamını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. Allah’a emanet olunuz”

-Fatih Ürkmezer kimdir?

08.06.1977 tarihinde İzmir/Bergama’da dünyaya geldi. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Bergama’da tamamladı. 2000 yılında A.Ü Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl açılan sınavda başarı göstererek kaymakamlık mesleğine adım attı. 3 yıllık bir eğitim sürecine müteakip sırasıyla Afyonkarahisar/İhsaniye, Bingöl/Adaklı, Erzurum/Tortum ve Balıkesir/Manyas İlçelerinde kaymakamlık yaptı. 2002/2003 döneminde İngiltere Nottingham Üniversitesi’nde ‘Sosyal Politika ve Kamu Yönetimi’ alanında yüksek lisans yaptı.Manyas kaymakamı iken 2011 yılında İçişleri Bakanlığınca doktora yapmak amacıyla yurtdışına gönderildi. İngiltere Southampton Üniversitesinde ‘Sosyal Politika’ doktorasını tamamladı. Ayrıca Erzurum Atatürk Üniversitesinde başladığı ‘İşletme-Yönetim ve Organizasyon’ doktorası çalışması tez aşamasındadır. 2012 yılında yurtdışında görevli iken Muğla İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne atandı. Yurtdışı dönüşüne müteakip 2014 yılı Ekim ayında görevine başladı ve Vali Yardımcılığı görevini de beraberinde yürüttü. 28.06.2015 tarih ve 2015/398 sayılı Müşterek Kararname ile Muğla/Ortaca Kaymakamlığına atanmış olup, İçişleri Bakanlığı’nın 21.06.2017 tarihli yazısı ile Safranbolu’ya atanmış ve 22.06.2017 itibariyle görevine başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.