Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 24°C

Ortaca Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitim Merkezinin “Yetişkin Eğitiminde Bilimsel Yöntem ve Tecrübeler” Projesi

Ortaca Şehit Mehmet Kaya  Halk Eğitim Merkezinin “Yetişkin Eğitiminde Bilimsel  Yöntem ve Tecrübeler” Projesi
REKLAM ALANI
Kasım 30, 2022 1:46 pm
2.180
A+
A-

Dış İşleri Bakanlığına bağlı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından desteklenen Ortaca Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitim Merkezinin Erasmus+ yetişkin eğitimi çerçevesinde hazırlamış olduğu “Yetişkinlerin Eğitiminde Bilimsel Yöntem ve Tecrübeler” isimli proje kapsamında halk eğitimi merkezinden 8 öğretmen 28 Kasım 2022 Pazartesi günü Portekiz’e gidiyor.
Beş gün sürecek eğitimden sonra 4 Aralık 2022 Pazar günü Ortaca’ya dönüş yapacaklar.
Ortaca Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail YURT, “Yetişkin eğitiminin bilimsel yöntemleri konusunda alınacak eğitim ile baskın öğretmen bağımlı öğrenci mantığı ile eğitimi şekillendirme yönteminden ziyade, yetişkinlere androgojik yaklaşıma uygun şekilde karşılıklı anlaşma ve yardım edici eğitim yöntemlerini öğrenmeye yönelik bir projedir. Bu proje eğitimcilerimize önemli katkılar sağlayacaktır. Portekiz’deki uygulamaları ve çalışmaları görmüş olacaklardır.” dedi.
AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının 2020 çağrı döneminde hazırlanan ve Türkiye genelinde yetişkin eğitimi kapsamında hibeye hak kazanan 44 proje arasına giren projeyle eğitimcilerin Portekiz’in Braga şehrinde eğitim almaları, ev sahibi ortak Braga Mob ile ileriye dönük sağlıklı iletişim kurulması, sosyal ve kültürel geziler yapılması, Avrupa boyutunu güçlendirerek ve projenin yetişkin eğitimine yönelik kalite gelişim ihtiyacına katlı.sağlaması amaçlanmaktadır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.