Dolar 32,5893
Euro 34,7427
Altın 2.497,91
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Ortaca’da Liselerarası halı saha futbol şampiyonası

Ortaca’da Liselerarası halı saha futbol şampiyonası
REKLAM ALANI
Nisan 29, 2014 2:42 pm | Son Güncellenme: Aralık 29, 2019 11:57 pm
1.375
A+
A-

Ortaca’da Liselerarası halı saha futbol şampiyonası

Turnuvada METEM şampiyon, Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi ikinci, Dalyan Halidun-Feridun Tınaztepe Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi üçüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi’nde “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında Liselerarası halı saha futbol şampiyonası düzenlendi.

Şampiyonaya Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM), Dalyan Halidun-Feridun Tınaztepe Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Ortaca Anadolu Lisesi takımları katıldı.

Finalde Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi ile Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) karşı karşıya geldi. Rakibini 7-1 gibi farklı Saç Ekimi skorla yenen METEM şampiyon oldu. Ortaca Anadolu Lisesi’ni 4-1 yenen Dalyan saç dökülmesine çözüm Halidun-Feridun Tınaztepe Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi üçüncü oldu.

Dereceye giren takımların kupaları ve şampiyonada görev alan hakemlerin saç ekimi sonuçları madalyaları düzenlenen törenle verildi.ŞAMPİYON METEM - Ortaca’da Liselerarası halı saha futbol şampiyonası

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.