Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Açık
Muğla
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Ortaca’dan deprem bölgesine 7’inci TIR gönderildi

10 ilde etkili olan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrası bölgeye ulaştırılmak üzere başlatılan yardım kampanyalarında toplanan yardımlar TIR ile sevkiyatı yapılıyor. Ortaca Belediyesi tarafında deprem bölgesi için başlatılan …

Ortaca’dan deprem bölgesine 7’inci TIR gönderildi
REKLAM ALANI
Şubat 8, 2023 8:24 pm
404
A+
A-

10 ilde etkili olan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrası bölgeye ulaştırılmak üzere başlatılan yardım kampanyalarında toplanan yardımlar TIR ile sevkiyatı yapılıyor.

Ortaca Belediyesi tarafında deprem bölgesi için başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanan yardımlar TIR’lar ile bölgeye gönderiliyor. Bugüne kadar 7 TIR dolusu yardım toplayan Oraca Belediyesi, sosyal medya üzerinden duyurduğu yardım kampanyasına 7’den 77’ye herkes destek veriyor.

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Ortaca Belediye Başkan Alim Uzundemir’in katıldığı yardım TIR’ı uğurlama töreninde yardım TIR’ları dualar eşliğinde uğurlandı. Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, “Bir kez daha yardımlarını esirgemeyen tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunarız” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.