Dolar 32,4042
Euro 34,8052
Altın 2.433,61
BİST 9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

Otizmli Kemal Deniz’e doğum günü sürprizi

Otizmli Kemal Deniz’e doğum günü sürprizi
REKLAM ALANI
Ağustos 24, 2023 9:01 pm | Son Güncellenme: Ağustos 24, 2023 9:13 pm
313
A+
A-
Otizmli Kemal Deniz’e doğum günü sürprizi
Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede ikamet eden 17 yaşındaki Kemal Deniz’e doğum günü sürprizi yaptı.
Kemal Deniz’in ailesiyle görüşen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kemal Deniz’i polis otosuyla gezdirerek unutulmaz bir gün yaşattılar. Kendisine doğum günü hediyesi olarak müzik aleti hediye ettiler.
Anne Birgül Yıldırım, Kemal’in 17 yaşında Otizmli bir çocuk olduğunu söyledi.
ppgu - Otizmli Kemal Deniz'e doğum günü sürprizi
Otizm tanısının 2.5 yaşında aldıklarını anlatan Yıldırım, “O günden bugüne hep onun eğitim süreci devam etti. Ve çok iyi geri dönüşler aldık. Çok mutlu bir çocuk, hiçbir zaman karamsar değil. O karamsar olmadığı için biz de karamsar değiliz. Ona ne verilirse kat be kat karşılığını bize veriyor” dedi.
Polis ekiplerinin her doğum gününde ve özel günlerde ziyarete geldiğini anlatan Birgül Yıldırım, “Ortaca Emniyetine çok teşekkür ediyoruz. Kemal polisleri çok seviyor. Emniyetin önünden her geçimizde mutlaka uğrar. Oradaki çalışanlardan biri oldu neredeyse. Bize de sürpriz yaparlar doğum gününde özellikle. Çok mutlu oluyoruz, onun mutluluğu hepimizin mutluluğu demek. Hep onun için uğraşıyoruz zaten” diye konuştu.
Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, “İlçemizde yaşayan özel çocuğumuz Kemal Deniz’in doğum günü olması münasebetiyle, polisi ve polislik mesleğini çok sevmesinden dolayı Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerimiz tarafından ziyaret edildi. Doğum günü dolayısıyla ekip otosu ile şehirde gezdirilip evine bırakıldı. Kendisine müzik aleti hediye ettik. Kemal Deniz’in her zaman yanında olduğumuzu hissettirdik” denildi.
Haber ve Fotoğraflar: Ömer Kundakçı
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.