Dolar 32,4253
Euro 34,5932
Altın 2.385,17
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Otobüste rahatsızlanan hamile kadını şoför hastaneye yetiştirdi

Otobüste rahatsızlanan hamile kadını şoför hastaneye yetiştirdi
REKLAM ALANI
Aralık 21, 2023 9:57 am
171
A+
A-

Otobüste rahatsızlanan hamile kadını şoför hastaneye yetiştirdi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde şehir içi toplu taşıma otobüsünde rahatsızlanan hamile kadın, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirildi.

 

Olay 15 Aralık 2023 tarihinde Menteşe ilçesinde meydana geldi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Tıp Fakültesi arasında sefer yapan İbrahim Karabulut yönetimindeki 48 AHY 324 plakalı Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma otobüsü TOKİ istikametine seyrederken araçta bulunan hamile bir kadın rahatsızlandı. Otobüs şoförü güzergah değiştirerek rahatsızlanan hamile kadını Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.
Araçta baygınlık geçiren ve hamile olduğunu söyleyen vatandaş, şoför tarafından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil bölümüne götürüldü. Araç büyük olduğu için gidebildiği yere kadar giden otobüsteki kadın sağlık ekiplerine teslim edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.