Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Açık
Muğla
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Polisler “kadına el kalkamaz” dedi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına yönelik şiddetle mücadele 2023 faaliyet planları dahilinde halk eğitim merkezi sınıflarını ve yüksekokulları ziyaretler etti. Ziyaretlerde kadına karşı şiddetle mücadele ve KADES uygulamasının tanıtımı …

Polisler “kadına el kalkamaz” dedi
REKLAM ALANI
Kasım 15, 2023 9:48 am | Son Güncellenme: Kasım 15, 2023 1:07 pm
212
A+
A-

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına yönelik şiddetle mücadele 2023 faaliyet planları dahilinde halk eğitim merkezi sınıflarını ve yüksekokulları ziyaretler etti. Ziyaretlerde kadına karşı şiddetle mücadele ve KADES uygulamasının tanıtımı yapılarak uygulama hakkında bilgiler verildi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetler Mücadele Büro Amirliği ekipleri 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla toplumsal farkındalığın arttırılması, koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi amacı ile halk eğitim merkezinde bulunan kursiyerlere ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu ve Turizm Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine KADES uygulamasını anlattı. Polisler, sosyal hizmetler müdürlüğünden bir psikoloğunda katılımı ile okulları ve eğitim merkezlerini ziyaret ederek yaptıkları yaygın eğitim ve farkındalık çalışmalarında kursiyer ve öğrencilere tek tuşla kadının yanında şiddetin karşısında mottosuyla KADES uygulamasının tanıtımı ve aplikasyonun indirilmesi, şiddet uygulayana yönelik tedbir kararların uygulanması gibi bilgilendirme yaparak, broşür dağıtımı yaptı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetler Mücadele Büro Amiri Komiser Eda Yalın, “Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Kadın, erkek, çocuk demeden şiddetle mücadele de eğitimlerimiz ve farkındalık çalışmalarımız belirli aralıklarla devam edecek. Şiddete maruz kalan kişilerin telefonlarına yükledikleri KADES uygulamasından, 112 Acil İhbar Hattı ya da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çağrı Merkezleri’nden Alo 183 Şiddetle Mücadele Hattı aracılığı ile hemen müracaatta bulunmaları gerekmektedir” diyerek şiddetin hiç bir canlıya yakışmadığını ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.