Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

Prof.Dr. Harmandar “su” sevincine ortak oldu

Prof.Dr. Harmandar “su” sevincine ortak oldu
REKLAM ALANI
Ocak 20, 2014 4:08 pm
1.866
A+
A-

Prof.Dr. Harmandar “su” sevincine ortak oldu

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi Pınarköy Köyü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla içme suyuna kavuştu. Köye getirilen su köy meydanında kurulan binlerce köylünün katıldığı köy sofrası ile kutlandı. Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar başta olmak üzere, Muğla Ak Parti Milletvekilleri de köylünün sevincine ortak oldu. Pınarköylüler Prof.Dr.Mansur Harmandar ve milletvekillerine büyük bir ilgi ve alaka gösterdiler.

Pınarköy’e getirilen içme suyu köy meydanında kurulan binlerce köylünün katıldığı köy sofrası ile kutlandı. Kutlama programına, Muğla Ak Parti Milletvekilleri Prof.Dr. Yüksel Özden, Ali Boğa, Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar, Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Köyceğiz İlçe Başkanı Mustafa Özkaya, Ak Parti Köyceğiz Belediye Başkan Aday Adayı ve Toparlar Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Fethiye Belediye Başkan Aday adayı Mimar Sabahatin Kayaman, Ak APrti İl Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, Ak PArti İl Genel Meclis Üyesi Nadi Pirci ve binlerce köylü katıldı.

Binlerin su sevinci

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Özel İdaresi katkılarıyla Köyceğiz Kaymakamlığı tarafından yapılan Köyceğiz Pınarköy cazibeli içme suyu isale hattı ile köylüler kesintisiz 24 saat suya kavuştu. Köylünün su sevinci binlerin katıldığı köy sofrası ile paylaşıldı. birlikteliğin büyük bir fotoğrafının sergilendiği Pınarköy’de bundan sonra su sıkıntısı yaşanmayacak.

Suyun getirilmesine emeği geçenlere plaket verilirken, köy sofrasında ayran etli plav ve tatlı ikramı yapıldı. Suyun hayat olduğunu ifade eden Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar kendisininde bir köy çocuğu olarak suyun gürül gürül akmasına en çok anaların, kadınların sevindiğini çok iyi bildiğini belirtti.

Prof.Dr. Harmandar; “İnsan vucudunun büyük bir bölümü su ile dolu. Bundan bile anlıyoruz su yaşamdır su hayattır. Köylümüz hizmetin en iyisine layıktır. Şehirde ne var ise bundan sonra büyükşehir ile birlikte köylerimizde o olacaktır. Büyükşehir hizmet anlayışında köy ve kentle ile aradaki farkı kaldırıyor. Bu demek değil ki köydeki yaşam kalkacak. Tam tersine köye göz başlayacaktır. Köy yaşamı olduğu gibi koruyacağız ama temel hizmetlerde kentte ne var ise o sizlere gelecek.

bende köyde büyüdüm. benimde anam babam ailem sizler gibiydi. Ama bugün bir siyasi olarak aranızdayım. Daha yaşanabilir bir Muğla için sizlere güveniyorum, sizlerde size daha çok hizmet gelmesi için bizlere güvenin” dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Prof.Dr. Yüksel Özden Pınarköy’e suyu getirmek bürokrasiyi siyasi iradenin kararlılığı ile aşarak getirildiğini ifade etti. Prof.Dr. Özden; “Ülkeyi 11 yılda getirdiğimiz nokta belli. Hizmetleri nasıl getirdiğimizi görüyorsunuz. Dünya markası haline geliyoruz artık. Milli iradenin üzerindeki bütün ipotekleri kaldırdık. Gezi olaylarından sonra yine saldırıya geçtiler. 3. köprü 3. havaalanı, enerji yatırımları herkesi korkuttu. İstemiyorlar büyük hizmetleri getirelim. Ama kararlı bir liderimiz var ve onun kararlığı ile bizlerde sizlerin desteği ve duasıyla daha nice büyük hizmetleri getireceğiz. Bir yıl içinde 150 milyon insan uçakları kullanmış. Bunlar halkımızın uçağa binmesinden bile rahatsızlar. Sizlere uyduruk hikayeler anlatıyorlar. Köy yaşantısı aynen kalacak. Köyde yaşantınızdan hiçbir şey eksilmeyecek tam tersine artacak. Yaşam kalitesini arttıracağız” dedi.

yapılan konuşmaların ardından suyun getirilmesi onuruna kurulan köy sofrasında dua yapıldı. Pınarköylüler Prof.Dr. Mansur Harmandar ve Milletvekillerine yakın bir ilgi ve alaka gösterdiler ve getirlen sudan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.