Dolar 32,5078
Euro 34,8942
Altın 2.440,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

SARÇED’DEN CHP’YE ZİYARET

Mart 5, 2024 10:13 am
115
A+
A-
SARÇED (Sarıgerme Çevre Eğitim Derneği) yönetim kurulu üyeleri CHP Ortaca Belediye Başkan adayı Evren Tezcan’ın seçim ofisini ziyaret etti.
SARÇED yönetim kurulu üyeleri Ortaca Belediye Başkan adayı Evren Tezcan, eşi Kerime Tezcan ve belediye meclis üyeleriyle Ortaca için yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverisinde bulundular.
Evren Tezcan, Dernek üyelerine yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Evren Tezcan ve belediye meclis üyesi adaylarına başarılar dileyen SARÇED Başkanı Cengiz İlhan, “Dileğimiz Ortaca’daki seçimin saygı ve sevgi çerçevesinde geçmesi. Seçimden sonra da birlik ve beraberlik içerisinde tüm siyaset paydaşlarının Ortaca için çalışmalarını temenni ediyorum” dedi.
Evren Tezcan ise SARÇED’in başarılı çalışmalarının Türkiye’de örnek olduğunu söyledi.
Evren Tezcan, “Bölgemizin önde gelen sivil toplum kuruluşu SARÇED ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı desteklerin yanı sıra bölgemizde turizm ve sosyal dayanışmaya örnek bir dernek. Ziyaretleri için dernek başkanımız Cengiz İlhan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Amacımız Ortaca’ya hizmet etmek. Tek hedefimiz ve arzumuz bu. Birlik ve beraberlik içerisinde herşeyin üstesinden geliriz” diye konuştu.
Haber: Ömer Kundakçı
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.