Dolar 32,3775
Euro 34,9849
Altın 2.325,82
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

“Sayın Cumhurbaşkanımız, hastalarımıza ışık olun”

“Sayın Cumhurbaşkanımız, hastalarımıza ışık olun”
REKLAM ALANI
Aralık 25, 2017 8:05 am | Son Güncellenme: Aralık 25, 2017 8:09 am
1.780
A+
A-

“Sayın Cumhurbaşkanımız,

hastalarımıza ışık olun”

OMR 0103 - “Sayın Cumhurbaşkanımız, hastalarımıza ışık olun”

100 milyonda 1 görülen “yumuşak doku kanseri”nin bir çeşidi olan (Retroperitionelleimyomsarkom) hastalığıyla 3 yıldır uğraşan 25 yaşındaki Asena Ceren Hoşman’ın tedavi ve ilaç masraflarına destek olabilmek için Köyceğiz’de Kermes düzenlendi.

Asena Ceren Hoşman’ın halası Neslihan Hoşman, “ilacın SGK kapsamına alınmasını istiyoruz. Sağlık Bakanımızın, Başbakanımızın ve Cumhurbaşkanımızın da bu konuya duyarlı olup bütün hastalarımıza ışık olmalarını istiyoruz” dedi.

OMR 0115 - “Sayın Cumhurbaşkanımız, hastalarımıza ışık olun”

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu olan Asena Ceren’in tedavileri Ankara’da Hacettepe Hastanesi’nde yapılıyor. 21 günde 1 kez kullanması gereken ilacın dozu yaklaşık 21 bin lira. Asena Ceren’in şu anda bu ilaçtan başka çaresi yok. Kullanma süresi şimdilik belli olmayan ilacın SGK ödeme listesinde olmaması ise aileyi kara kara düşündürüyordu.

OMR 0092 - “Sayın Cumhurbaşkanımız, hastalarımıza ışık olun”

Köyceğiz Kadın Akademisi’nin organizasyonuyla sosyal medya üzerinden örgütlenen yardım severler Köyceğiz Belediyesi Kültür Evi’nde düzenlenen kermeste bir araya geldi.

OMR 0064 - “Sayın Cumhurbaşkanımız, hastalarımıza ışık olun”

Kermeste çeşitli yiyeceklerden ev eşyalarına kadar çeşitli objeler açık artırma ile satıldı. Ressam Saba Sakarya, atık malzemelerden oluşan ahşap üzerine yaptığı resimleri Asena Ceren’e destek olmak için satışa sundu.

-Yanındayız Asena Ceren

Asena Ceren Hoşman’ın yardım çağrısının ardından, düzenlenen kermes ve aileye ulaşan yardımseverler maddi manevi katkıda bulundu.

Köyceğiz Belediyesi Kültür Evi’nde düzenlenen kermeste Köyceğiz Devlet hastanesi, Ortaca Belediyesi, Köyceğiz Kadın Akademisi, Fethiye, Marmaris, Ortaca, Dalaman ve özellikle İstanbul’dan Asena Ceren için gelen ressam Saba Sakarya stand açarak destek verdi.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, kermese destek vererek “yanındayız Asena Ceren” mesajı verdiler.

Kermeste özel işletmeler de stand açarak Asena Ceren’e destek oldular. Ortaca HÜRPEDAL Bisiklet Derneği üyeleri de pedallarını Asena Ceren için çevirdiler.

OMR 0119 - “Sayın Cumhurbaşkanımız, hastalarımıza ışık olun”

-Her zaman yanındayız

Kadın Akademisi Yönetim kurulu üyesi Ummuhan Efsun Türkmen Erol, “Burada bulunma nedenimiz Asena Ceren Hoşman’a yardımcı olmak. Bir an önce şifaya kavuşması için Köyceğiz halkı olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Ceren’i çok seviyoruz, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.  Bunun için de elimizden geldiğince maddi manevi her şeyi yapmaya hazırız”

Kermese Fethiye’den katılarak destek veren Duran Yurtsever, “Arkadaşlarımla birlikte Ceren kızımızın yaşamına bir nebze de olsun katkıda bulunabilmek için bugün Köyceğiz’deki kermes etkinliğimizdeyiz. İnşallah Ceren kızımız ve benzeri kardeşlerimize bir nebze olsun katkımız olmuştur, bizleri bu güzel etkinlikte buluşturarak Ceren’e katkıda bulunmamızı sağlayanlara teşekkür ederiz”

Ressam Saba Sakarya, Kermese İstanbul’dan katılarak canlı performans gerçekleştirdi. Yanında getirdiği resimleri de satılmak üzere aileye bırakarak destek verdi.

Seba Sakarya, “Atık ahşap üzerine çalışıyorum, burada canlı performans yaptım. Birkaç parça bir şeyler sattık, gelirini de kardeşimize verdik. İnşallah iyileşmesini ümit ediyorum. Kalanları Asena Ceren için burada bıraktım. Burada çeşitli etkinliklerde onları satacaklar ve onlar Ceren için kullanılacak. Onların hepsini ailesine hediye ettim. İnşallah hepsi satılır ve Ceren’e birazcık faydası olur”

-Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, hastalarımıza ışık olun

Asena Ceren Hoşman’ın halası Neslihan Hoşman, yardımda bulunanlara ve düzenlenen kermeste emeği geçenlere teşekkür etti.

Neslihan Hoşman, “Biz gerçekten çok mutluyuz, Asena Ceren Hoşman için gerçekten el birliği ile bir şeyler yapmak için gün boyunca etkinlik devam etti, katılım da çok güzel oldu. Değerli büyüklerimizde burada destek verdi hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık biz bu desteği devletten de bekliyoruz. Asena Ceren Hoşman’ın kullanmış olduğu İmmurantereapi ilacını biz SGK kapsamına alınmasını istiyoruz. Sağlık Bakanımızın, başbakanımızın ve Cumhurbaşkanımızın da bu konuya duyarlı olup bütün hastalarımıza ışık olmalarını istiyoruz” dedi.

-Asena Ceren tedavi için Ankara’da

Ankara’da tedavisi devam eden Asena Ceren, sosyal paylaşım hesabından kermese katılarak kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Asena Ceren, “Kermese katılımınızı paylaştığınız fotoğraflardan gördüm ve çok mutlu oldum. Yalnız olmadığımı biliyordum, bana büyük moral verdiniz. Hepinizi öpüyorum, her fırsatta çok sevdiğim Köyceğiz’e ve sizleri görmeye geleceğim” dedi.

Melahat Kanbur-Gürcan Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.