Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 18°C

Sezer Durmuş Mazbatasını Aldı

Nisan 3, 2024 5:15 pm | Son Güncellenme: Nisan 3, 2024 6:48 pm
180
A+
A-

Sezer Durmuş Mazbatasını Aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 57, 5’lik  oy alarak Dalaman Belediye Başkanlığına seçilen Sezer Durmuş mazbatasını aldı.

Başkan Sezer Durmuş’un mazbatasını teslim almasının ardından yeni dönem meclis üyelerine de mazbataları takdim edildi.

 

SEZER DURMUŞ, “49 BİN KİŞİ İÇİN HİZMET EDECEĞİM”

Başkan Durmuş yaptığı açıklamada, “Halkımızın desteği ile yüksek bir oy oranı ile seçilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Birlikte çok güzel işler üreteceğiz. Yeni dönemde, vizyoner projeler ve eksik kalan hizmetlerin tamamlanmasıyla Dalaman’a hizmetler üreteceğiz. Herkesin mutlu mesut, memnun olacağı bir Dalaman yaratacağız.” dedi. Parti rozetini seçim çalışmlarında taktığını hatırlatan yeni başkan Sezer Durmuş, “daha önce de söylemiştim ve şimdi parti rozetimi ilçe başkanıma emanet ediyorum. Ben 49 bin kişi için hizmet edeceğim”diye konuştu.

Dalaman’ın yeni Belediye Başkanı Sezer Durmuş, YSK temsilcisinden mazbatasını aldı. Mazbata törenine Muğla Milletvekili Gizem Özcan, eski dönem milletvekili ve belediye başkanları, CHP Dalaman ilçe örgütü, partililer, vatandaşlar ve Başkan Sezer Durmuş’un aile üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Cumhuriyet Meydanın’da düzenlenen çelenk bırakma töreninin ardından saygı duruşunda bulunulup, istiklal marşı okundu. Ardından vatandaşlarla birlikte Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş esnafı selamlayarak Atatürk Caddesi boyunca belediye binasına kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Belediye önünde toplanan vatandaşlarla birlikte dua edilerek kurban kesildi.

Başkanlık makamında alkışlar ve sloganlar ile karşılanan Sezer Durmuş, “vatandaşlarımıza bu heyacanı yaşıyoruz. Kollarımızı sıvadık, görevimize başladık. Daha mutlu yarınlar için işimiz gücümüz Dalaman”diye açıklama yaptı.

Haber:Güngör ÇOBAN-Ö.Deniz Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.