Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 24°C

SEZER DURMUŞ’TAN KALABALIK  İFTAR YEMEĞİ

SEZER DURMUŞ’TAN KALABALIK  İFTAR YEMEĞİ
REKLAM ALANI
Mart 22, 2024 9:14 pm | Son Güncellenme: Mart 23, 2024 5:46 pm
258
A+
A-

SEZER DURMUŞ’TAN KALABALIK  İFTAR YEMEĞİ

 

IMG 6235 - SEZER DURMUŞ’TAN KALABALIK  İFTAR YEMEĞİ

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, CHP Dalaman Belediye Başkan Adayı Sezer Durmuş’un Dalaman pazar yerinde düzenlediği  iftar yemeği programına katıldı.

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Ahmet Aras ve Dalaman Belediye Başkan Adayı Sezer Durmuş halk buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Aras, “Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyoruz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Dualarınızı kabul etsin.” dedi.

Yoğun katılımın olduğu pazar yerinde yapılan iftarda Başkan Adayları Ahmet Aras, Sezer Durmuş, CHP Muğla eski Milletvekili Muğla İl Seçim Koordinasyon Başkanı Dr. Ali Arslan, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Dalaman İlçe Başkanı Bilal Sarıhan, önceki dönem CHP Belediye başkanları ve meclis üyesi adayları ile tek tek vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.

IMG 6237 - SEZER DURMUŞ’TAN KALABALIK  İFTAR YEMEĞİ

Ahmet Aras, “Sezer Durmuş bizi Halil İbrahim sofrasında buluşturdu”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras “Sezer kardeşime bizleri Dalaman’da böyle kalabalık bir  Halil İbrahim sofrasında buluşturduğu için sizlere de katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum, hayırlı Ramazanlar olsun. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Bugün soframızı paylaştık. Bugün sizlerle bir araya geliyorum. Bundan sonra Allah nasip ederse çok daha bir araya geliriz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyoruz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Dualarınızı kabul etsin.” dedi.

IMG 6250 - SEZER DURMUŞ’TAN KALABALIK  İFTAR YEMEĞİ

Sezer Durmuş,”yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum”

Dalaman Belediye Başkan Adayı Sezer Durmuş, “yerel seçim sürecinde artık sayılı günlerimiz kaldı. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta da yine aynı coşku yine aynı heyecanla bu alanda hep birlikte olacağız. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

IMG 6233 - SEZER DURMUŞ’TAN KALABALIK  İFTAR YEMEĞİ

Katılımın yoğun olduğunu belirten CHP Dalaman İlçe Başkanı Bilal Sarıhan, “bu akşam burada yaklaşık 7 bin 200 kişinin olduğu iftar yemeğimize gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyoruz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Dualarınızı kabul etsin.” dedi.

IMG 6256 - SEZER DURMUŞ’TAN KALABALIK  İFTAR YEMEĞİ

İftar sonrası vatandaşların masalarını gezerek sohbet eden Aras ve Sezer Durmuş ile bir çok vatandaş hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya girdi.

Haber:Güngör Çoban-Ö.Deniz Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.