Dolar 32,5400
Euro 34,8662
Altın 2.431,77
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 26°C

SİVİL HAVACILIK OKULU İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILDI

SİVİL HAVACILIK OKULU İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILDI
REKLAM ALANI
Eylül 9, 2013 3:48 pm | Son Güncellenme: Eylül 10, 2013 3:50 pm
1.333
A+
A-

SİVİL HAVACILIK OKULU İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILDI

Haber : Ercan KAYLI

Dalaman sivil havacılık fakültesinin açılışını hızlandırmak amacıyla dün 09.09.2013 tarihinde Dalaman yüksek öğretim kurumları geliştirme derneği yönetim kurulu başkanı Süleyman Şahin ve yönetimi ile Muğla’da görüşmeler yapıldı.

Dernek başkanı Süleyman Şahin, Dalaman iş adamları derneği başkanı ve Dalaman yüksek öğretim kurumları geliştirme derneği yönetim kurulu üyesi Ercan Kaylı, yönetim kurulu üyesi Nezike Öregil, Demokrat parti ilçe başkanı ve üye Hamdi Çakır, Akparti ilçe başkanı ve Dalaman yüksek öğretim kurumları geliştirme derneği üyesi Onur Turgut,üye Mehmet Orhan (kayalılar beton), Nihat Tüzün (Onat garden)’dan oluşan bir ekip önce MUTSO başkanı Bülent karakuş’u makamında ziyaret ederek Muğla iline büyük potansiyel kazandıracak Dalaman sivil havacılık okuluna destek isteyerek 14.09.2013 cumartesi sabahı derneğin düzenlediği kahvaltıya davet ettiler. MUTSO başkanı Bülent Karakuşta bu okulun Dalaman ve Muğla için çok önemli olduğunu ekonomik destek açısından da sponsorlar bulmaya çalışacağını söyledi. Daha sonra Muğla il milli eğitim müdürü Zekeriya Çınar’ı  makamında ziyaret ederek Atakent ilköğretim okuluna yapılacak olan binanın hızlandırılması ve Atatürk İlköğretim okulunun sivil havacılık okuluna devri için destek istediler Milli eğitim müdürü Zekeriya Çınar biz bu değişimin gerçekleşmesi ve dalamanın böyle bir güzel okulu kazanabilmesi için her şeyi yaptık. Okulun başlayabilmesi için Atakent Okuluna yapılacak ek binanın bir an önce bitmesi gerekiyor. Bunun içinde şehircilik müdürlüğünün takibinde üstüme düşen görevi yapmaya hazırım dedi. Bunun üzerine Akparti ilçe başkanı Onur Turgut Muğla çevre ve şehircilik il müdürünü arayarak randevu istedi. Mesai bitimi olmasına rağmen makamına dönen İlker Uğur’a dernek başkanı Süleyman Şahin tarafından sıkıntılar anlatıldı. Muğla çevre ve şehircilik il müdürü İlker uğur masasının üstündeki evrakları göstererek öncelikli işlerim arasında bunu daha da hızlandıracağım çorbada bizimde tuzumuz olsun dedi.

Daha sonra Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in sekreterine  Dalaman yüksek öğretim kurumları geliştirme derneği başkanı Süleyman şahin tarafından 14.09.2013 tarihinde yapılacak sabah kahvaltısına katılması için  davetiye bırakıldı.

Dalaman yüksek öğretim kurumları geliştirme derneği yönetim kurulu başkanı Süleyman Şahin açıklamasında dalamana kazandırılmış olan 4 yıllık sivil havacılık okulunun personel ve öğretim görevlerinin atamalarının yapılabilmesi ve en az 2 bölümün öğrenime başlayabilmesi eğitim için alınan helikopter ve uçak motorlarının bir laboratuara konulabilmesi için hazır bir binaya ihtiyaç vardı. Buna en uygun dalaman meslek yüksek okulunun bitişiğindeki Atatürk orta öğretim okuluydu. Bu okulun üniversiteye tahsisi için önce MUTSO başkanımız Bülent Karakuş’la daha sonra Muğla il milli eğitim müdürü Zekeriya Çınar ile en son Muğla çevre ve şehircilik il müdürü İlker Uğur ile çok sağlıklı görüşmeler yaptık. Daha geniş çaplı okulun sorunlarının ve çözümlerinin tartışılacağı dalaman sığla restorantta 14.09.2013 tarihinde saat 09.30 da bir kahvaltı düzenliyoruz. Başta valimiz olmak üzere MUTSO başkanımız Bülent karakuş Muğla il birim müdürlerimiz üniversite yetkililerinde davet edildiği toplantımızda daha sağlıklı sonuca ulaşacağımıza inanıyorum. Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.