Dolar 32,4563
Euro 34,8765
Altın 2.433,76
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

SOGEM gençleri Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Anıtkabir’de

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında birçok farklı etkinlik düzenleyen ve 100. yıl coşkusunu devam ettiren Muğla Büyükşehir Belediyesi SOGEM (Sosyal Gençlik Masası) ile gençleri 10 Kasım Haftası’nda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi …

SOGEM gençleri Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Anıtkabir’de
REKLAM ALANI
Kasım 8, 2023 3:48 pm | Son Güncellenme: Kasım 9, 2023 1:06 pm
197
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında birçok farklı etkinlik düzenleyen ve 100. yıl coşkusunu devam ettiren Muğla Büyükşehir Belediyesi SOGEM (Sosyal Gençlik Masası) ile gençleri 10 Kasım Haftası’nda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e gönderdi. Gençler, Ankara’da Anıtkabir, Kurtuluş Savaşı Müzesi (1. TBMM) ve Cumhuriyet Müzesi’ni (2. TBMM) ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gençlik Masası (SOGEM) gönüllü gençleri ile Marmaris Asparan’da 100.Yıl Gençlik Kampı’ndan sonra Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi. SOGEM ile Anıtkabir ziyaretine katılan gençlerden Zehra Baldız, “Burada olmaktan çok gurur duyuyorum. Tüm gençlerimizi atamızı ziyaret etmeye davet ediyorum” derken, Okan Tokay isimli genç de “Hep görmek istediğim Anıtkabir’deyim şu an. Çok heyecanlıyım” dedi. Özgem Güleç isimli öğrenci ise, “Dün gece Anıtkabir’e ziyaret için Muğla’dan yola çıktık. Bugün Anıtkabir’i gezdik. Çok güzel bir duygu. Daha önce Anıtkabir’e gelmemiştim. Şimdi birinci Meclisi gezeceğiz. Muğla büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e çok teşekkür ederim” dedi.

Melisa Doğan da Anıtkabir ziyaretinde SOGEM ile bu etkinliğe katıldığını, yeni arkadaşlıklar edindiğini Belirterek, “Bugün SOGEM ile birlikte Gençlik Günleri çerçevesinde Ankara’yı ziyaret ediyoruz. Cumhuriyet’in 100’ücü yılı şerefine bunu yapıyoruz. Önce Anıtkabir’i ziyaret ettik, dana sonra Birinci Meclisteyiz. Buradan ikinci meclise geçeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.