Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Su sporlarına rağbet devam ediyor

Su sporlarına rağbet devam ediyor
REKLAM ALANI
Ağustos 24, 2023 9:57 pm
209
A+
A-

Su sporlarına rağbet devam ediyor

Dünyaca ünlü tatil kentlerinden Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen yerli ve yabancı turistler, deniz, kum, güneş, gece hayatı eğlencelerinin yanı sıra alternatif eğlencelere de yoğun ilgi gösteriyor. Bu sene güvenlik önlemlerinin had safhaya çıkartıldığı ve deniz üzerinde yapılan jet ski, tekne paraşütü, jet car ve diğer heyecanlı su sporları aktivitelerini tercih eden turistler muhteşem bir eğlence olduğunu belirtiyorlar.

Turistik ilçe Marmaris genelinde kırsal mahallelerde dahil 34 farklı noktada bulunan su sporları merkezlerinin 8 tanesi ilçe merkezinde bulunuyor. Su Sporları Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız özellikle otellere yakın noktalarda kurulmuş bu merkezlere gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken aktivitelerin jet ski, paraşüt ve yerli üretim olan jet car olduğunu kaydetti. Sezonun oldukça yoğun geçtiğini ifade eden Yıldız, “Çok şükür bu sene sezonumuz oldukça yoğun geçiyor ve otellerin bir çoğu dolu. Sahillerimiz ve otellerimizdeki yoğunluk tabii ki su sporlarına olan ilgiyi arttırıyor. Avrupalı, İngiliz ve Arap misafirlerin yanı sıra Rus misafirlerimiz de yoğunlukta ama yine de birinci sırada İngiliz ve yerli misafirlerimiz var’’ diye konuşarak su sporlarını tatile gelen herkesin denediğini belirtti.

 

“En çok ilgi yerli üretim Jet car‘a oluyor”
Su Sporları Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız en çok ilginin yerli üretim olan jet car’a olduğunu kaydederek, “En çok rağbet Türkiye’de üretilip tüm dünyaya satışı yapılan jet carlara oluyor. Onun dışında parasaling, banana, marble gibi aktivitelerimiz de ilgi görüyor. Ücretlerimiz gayet makul seviyede tutuyoruz ki tatile gelen herkes bu aktivitelerden yararlanabilsin, tatilden eğlenerek dönebilsin istiyoruz” diye konuştu.

“Güvenlik önlemlerimizi had safhaya çıkardık”
Güvenlik önlemlerini had safhaya çıkartıldığını ifade eden Yıldız, “Geçen sene maalesef ki Marmaris’te bir kaza yaşandı. Bu sene kooperatif olarak önlemlerimizi oldukça sıkı tutma kararı aldık. Personelimizi hizmet içi eğitim alıp güvenlikle ilgili teknelerin, jet skilerin teknik bakımlarını daha sıklıkla yapıp, eğitimleri daha yoğun bir şekilde veriyoruz.-İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.