Dolar 32,3854
Euro 34,7876
Altın 2.435,15
BİST 9.992,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla °C
Muğla
°C
°C
°C
°C
°C

The Times’ta en iyi 2. rota Muğla’dan

The Times’ta en iyi 2. rota Muğla’dan
REKLAM ALANI
Ekim 5, 2023 10:56 am
257
A+
A-

The Times’ta en iyi 2. rota Muğla’dan
İngiliz The Times Gazetesi, ekimde tatil için en iyi 10 adresin listesini hazırladı. Muğla’nın Fethiye ilçesi listeye ikinci sıradan girdi.

Türkiye’den sadece Fethiye’yi listeye aldılar
“Best places for a beach holiday in October” başlığı ile “Ekim ayında plaj tatili için en iyi yerler” listesini açıklayan The Times, Türkiye’den sadece Fethiye’yi seçti.

İngiltere’nin önemli gazetelerinden The Times, okurlarına Ekim ayında tatil için en iyi 10 adresin listesini hazırladı. Listenin giriş yazsında, “Bütçesine dikkat eden gezginlerin daha düşük fiyatlardan yararlanması için ideal bir fırsat” denildi. Ekim tatili için 10 ülkeden 10 adres önerildi.

Türk turizminin Güney Ege’deki yıldızlarından Fethiye’nin ikinci sıradan girdiği liste sırasıyla şöyle: İbiza (İspanya), Fethiye (Türkiye), Malta, Zanzibar (Tanzanya), Goa (Hindistan), Cape Down (Güney Afrika), Algarve (Portekiz), Jamaika, Tulum (Meksika), Girit (Yunanistan). Fethiye’nin “Türk Rivierası” diye adlandırılan Ege ve Akdeniz arasında kalan kısmın ana merkezi olduğu belirtilen haberde “Aileler için kusursuz bir seçenek” ifadesine yer verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.