Dolar 32,3745
Euro 35,0121
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Trafik kazalarını protesto için yolu trafiğe kapattılar

Trafik kazalarını protesto için yolu trafiğe kapattılar
REKLAM ALANI
Kasım 6, 2015 9:10 am
1.343
A+
A-

Trafik kazalarını protesto için yolu trafiğe kapattılar

 

IMG_7705 10 IMG_7707

 

– Muğla’da bir grup vatandaş, Muğla-Fethiye karayolundaki alt geçidin kullanılmaz halde olduğu iddiasıyla, yaşanan kazalara tepki göstererek yolu trafiğe kapattı

Beyobası Mahallesi Sancıbeli mevkisinde toplanan grup, yola çöp konteyneri koydu ve lastik yaktı. Yaklaşık 200 kişide oluşan grup bir süre oturma eylemi yaptı.

 

Olay yerine gelen jandarma ve ekiplerine direnen vatandaşlar nedeniyle, karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale’nin olay yerine gelerek grubu ikna etmesinin ardından vatandaşlar eylemlerine son verdi.

Kaymakam Gürkan Demirkale “haklı talebiniz, haklısınız. Alt geçit veya üst geçit ne gerekiyorsa yapılacak. En kısa zamanda yapılacak. Bu bizim görevimiz” dedi.

Mahalle sakini Adil Şimşek, yaptığı açıklamada, bölgede bulunan alt geçidin yağmur sularıyla dolduğunu, çamur nedeniyle kullanılamadığı için vatandaşların karayolundan geçmek zorunda kaldığını söyledi.

Şimşek, “Burası kullanılamadığı için üstten geçiliyor ve kaza oluyor. İnsanlara yazık oluyor. Kaymakam ile görüştük ve söz aldık. Bir hafta içerisinde burası düzenlenmezse yolu tekrar kapatacağız. Bizim sorunumuz bu. Bir de çocuklarımızın dolmuşa binmesi için yolun kenarına durak istiyoruz” dedi.

Tayyar Kabaoğlu ise alt geçidin kullanılamaz halde olması nedeniyle insanların yol kenarından gittiğini ifade etti.

Olay yerinde dün yaşanan kazada 85 yaşında bir kişinin hayatını kaybettiğini anlatan Kabaoğlu, “Ölen kişinin 6 ay önce aynı yerde kazada torunu ölmüştü. Burada bu ilk kez olmuyor. Bu yolda yaklaşık 30 kişi yaşamını yitirdi” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.