Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 15°C
Cum 13°C
Cts 15°C

Tuğgeneral Gemalmaz’dan Muğla Şehit Aileleri Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz yeni hizmet binasına taşınan Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Tuğgeneral Ali Gemalmaz şehit aileleri ve gazilerimizin yanlarında olduğunu …

Tuğgeneral Gemalmaz’dan Muğla Şehit Aileleri Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti
REKLAM ALANI
Mart 29, 2023 2:48 pm | Son Güncellenme: Mart 30, 2023 3:58 pm
300
A+
A-

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz yeni hizmet binasına taşınan Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Tuğgeneral Ali Gemalmaz şehit aileleri ve gazilerimizin yanlarında olduğunu ifade ederek, “Şehit aileleri ve gazilerimize yakışır, çok kullanışlı, temsil etkinliği çok yüksek bir hizmet binası olmuştur, Şehit ailelerimiz, canlarını hiçe sayarak vatan uğruna şehadete yürüyen şehitlerimizin bizlere emanetidir, Kahraman gazilerimiz, fedakârlıkları ile bizlere örnek olan büyüklerimizdir, Şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize yapılan hizmetler vatana hizmettir, onlar ülkemizin baştacıdır. Yeni hizmet binamızın güzel günlerde kullanılması dileğiyle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz’ı ziyareti nedeniyle teşekkür ederken, derneğin yeni binası hakkında bilgi verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.