Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

Dr. Günlük, saha çalışmalarına başladı

Muğla’nın Milas ilçesinde belediye başkan aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden biri olan Doç. Dr. Mehmet Günlük, saha çalışmalarına başladı. Siyaseti bir amaç değil halka hizmet için bir araç olarak gördüğünü belirten Günlük, “Bugüne kadar …

Dr. Günlük, saha çalışmalarına başladı
REKLAM ALANI
Aralık 11, 2023 10:35 am
159
A+
A-

Muğla’nın Milas ilçesinde belediye başkan aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden biri olan Doç. Dr. Mehmet Günlük, saha çalışmalarına başladı. Siyaseti bir amaç değil halka hizmet için bir araç olarak gördüğünü belirten Günlük, “Bugüne kadar hayalim olan her şeye ulaştım. Şimdi de Milas ilçemiz ve halkımız için olan hayallerimi gerçekleştirmek için yola çıktım. Vazife verilmesi halinde süreç kapsamında adım atmadık köy, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

Milas merkezde bulunan 13, kırsaldaki köylerle birlikte ilçe genelindeki 132 mahallenin ziyaret programında olduğunu belirten Doç. Dr. Mehmet Günlük, aday adylığı dolayısıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ndeki öğretim üyeliği görevinden istifa edip CHP’den adaylık müracaatını yaptıktan sonra eşi Yasemin Günlük ve ekip arkadaşları ile şimdiden alan çalışmalarına başladı. Henüz adaylığı kesinleşmemiş olmasına rağmen çalışmalara başlamasını “İnandığın yolda hiçbir şeye kulak asmadan yürümek lazım” diye değerlendiren Günlük, “Benim amacım Milas’a ve Milas halkına hizmet etmek. Bu amaçla yola çıktık. Samimi olarak da çalışmalarımıza başladık” diyerek hafta soununu ilçeye Bağlı Bafa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendirdi.

İlk olarak semt pazarını ziyaret edip hem pazarcılar hem de pazara alışverişe gelen vatandaşlarla hasbihal eden Doç. Dr. Mehmet Günlük, vatandaşlardan gördüğü yakın ve sıcak ilgiyle adeta moral buldu. Mehmet Günlük’e zyaretleri sırasında eşi Yasemin Günkük ve ekip arkdaşları Avukat Melike Alkaya, Avukat Ergül Pozam ve önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz de eşilk etti. Sabah saatlerinde zyaretlere başlayan Günlük ve ekibi, programlarına akşama kadar devam etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.