Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Vali Akbıyık’tan 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Vali Akbıyık mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1919 yılında başlattığı …

Vali Akbıyık’tan 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü mesajı
REKLAM ALANI
Kasım 9, 2023 10:36 am | Son Güncellenme: Kasım 9, 2023 1:05 pm
171
A+
A-

Muğla valisi İdris Akbıyık Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Akbıyık mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1919 yılında başlattığı istiklal mücadelesi ve sonrasında elde ettiği eşsiz zaferler ve milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın saygınlığını kazanmış kahraman bir asker ve büyük bir devlet adamıdır. Dönemin yokluk ve imkânsızlıklarına boyun eğmeden elde ettiği zaferlerle milletimizin içinde bulunduğu karanlığı aydınlığa çeviren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimize aşıladığı milli mücadele ruhu ve cesaretiyle istiklal ve istikbal yolunda her türlü zorluğun nasıl aşılabileceğini göstermiştir. Bugün geldiğimiz noktada Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti, O’nun ideallerini ve hedeflerini ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla daha ileri taşımak için yılmadan, yorulmadan çalışıyor, bir asrı deviren Cumhuriyetimizi ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak sonsuza dek koruma ve yaşatma kararlılığını sürdürüyoruz. Bu düşüncelerle; aramızdan ayrılışının 85. yılında kısa yaşamına sığdırdığı başarılar ve bizlere bıraktığı eserlerle milletimizin gönlünde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında silah arkadaşlarını bu kutsal topraklar üzerinde bizlere bağımsız ve hür yaşama onuru kazandıran bütün şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.