Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 22°C

Vali Tavlı koruyucu aileler ile bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı koruyucu aileler ve koruyucu ailelerin himayesindeki çocuklar ile bir araya geldi. Etkinliğe katılan çocuklar ve koruyucu ailelerle tek tek ilgilenen Vali Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı çocuklar için …

Vali Tavlı koruyucu aileler ile bir araya geldi
REKLAM ALANI
Temmuz 8, 2023 4:36 pm | Son Güncellenme: Temmuz 10, 2023 9:48 am
220
A+
A-

Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı koruyucu aileler ve koruyucu ailelerin himayesindeki çocuklar ile bir araya geldi. Etkinliğe katılan çocuklar ve koruyucu ailelerle tek tek ilgilenen Vali Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı çocuklar için hazırlanan etkinlik alanlarında çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Koruyucu ailelere çocukları sevgi ve şefkat ile sarıp sarmaladıkları için teşekkür eden Muğla Valisi Orhan Tavlı, “Çocuklarımız bizim için ne kadar kıymetliyse onları bağrına basan koruyucu ailelerimiz de bizim için o kadar kıymetli ve değerlidir” dedi.

2012 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan himayesinde hayata geçirilen gönül elçileri projesiyle koruyucu aile uygulamasında büyük bir ivme yakalandığını belirten Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, “Bugün itibariyle 78 koruyucu ailenin yanında 93 çocuğumuz bulunuyor. 60 koruyucu ailemizin müracaatı ile ilgili işlemler devam ediyor. 13 ailemiz de koruyucu aile olmak için yeni müracaatta bulundu” dedi.

Kötekli Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve gönüllü gençler ile Psiko-sosyal destek ekiplerinin eşliğinde hazırlanan oyun alanlarında palyaço ve animasyon etkinlikleri ile gönüllerince eğlenen çocuklar uçurtmadan okçuluğa pek çok eğlenceli sportif faaliyete de katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.