Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Vali Tavlı Roman vatandaşlarla iftarda bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 8 Mart Dünya Romanlar Gününde Menteşe Öğretmenevinde Muğlalı Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Muğla’nın kültürel zenginliğine ve çeşitliliğine değer katan Roman vatandaşların başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi …

Vali Tavlı Roman vatandaşlarla iftarda bir araya geldi
REKLAM ALANI
Nisan 9, 2023 11:36 am | Son Güncellenme: Nisan 10, 2023 8:33 am
301
A+
A-

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 8 Mart Dünya Romanlar Gününde Menteşe Öğretmenevinde Muğlalı Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

Muğla’nın kültürel zenginliğine ve çeşitliliğine değer katan Roman vatandaşların başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ayını tebrik eden Vali Orhan Tavlı, Roman vatandaşlar ile iftar sofrasında bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu açıkladı.

Önümüzdeki günlerde bir aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne ulaşılacağını hatırlatan Vali Orhan Tavlı, “Rabb’imden bizleri mübarek Ramazan ayına kavuşturduğu gibi dünyamızın ilk vahiy ile şereflendiği Leyle-i Kadire ve Ramazan Bayramına da eriştirmesini niyaz ediyorum. Siz kardeşlerimle birlikte tüm Roman vatandaşlarımıza hayırlı, bereketli bir ramazan diliyorum” diye konuştu.

Muğla’nın, bambaşka renklerin bir araya gelerek muhteşem desenleri olan eşsiz bir kültür mozaiği olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı yaşam enerjileri ve farklılıklarıyla kültür mozaiğimizin en güzide renklerinden olan Roman vatandaşlarımızın Dünya Romanlar Günü’nü kutladı.

Söz alan Roman toplumu temsilcileri yakın ilgisi ve alakası nedeniyle Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya teşekkür etti. Menteşe Öğretmenevindeki iftar programına Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim ve roman vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.