Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
BİST 9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

YANGIN İLE İLGİLİ SON DURUM

YANGIN İLE İLGİLİ SON DURUM
REKLAM ALANI
Haziran 26, 2021 9:56 pm | Son Güncellenme: Haziran 26, 2021 11:25 pm
1.282
A+
A-

YANGIN İLE İLGİLİ AÇIKLAMA ve SON DURUM

3 HEKTAR AĞAÇLIK ALAN YANDI

BİR ORMAN GÖREVLİSİ ÜZERİNE DAL DÜŞMESİNDEN DOLAYI YARALANDI

BİR MOPAK İŞÇİSİNİN AYAĞINDA YANMA  MEYDANA GELDİ

BİR MOPAK İŞÇİSİ DUMANDAN ETKİLENDİ

BİR İŞ MAKİNASI TAMAMEN YANDI

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Garnizon Komutanı Albay Kemal Tayfun Çanlı, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Emniyet Müdürü Ali Özter, Jandarma Komutanı  Yüzbaşı Can Ünal, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü  Ufuk Aslan ile beraber yangın alanını inceledi.

Yangınla ilgili kamuoyunu yanıltıcı bilgiler sebebi ile açıklama yapma gereği duyulduğunu söyleyen başkan Karakuş, yapmış olduğu açıklamasında isi şunları söyledi ; “ilçemizde 26.06.2021 günü saat 13:45 sıralarında, MOPAK Kağıt Fabrikası arazisi içerisinde, Dalaman Açık Ceza İnfaz Kurumu’na yakın bölgede bir gün önce de yanan ağaçlık alanda tekrar yangın olduğu bildirilmiş, yangına havadan ve karadan müdahale edilmiş, yangın saat 18:30 sıralarında kısmen kontrol altına alınmıştır. MOPAK içerisi atık kağıt ve atık plastik alanında soğutma çalışmaları ve kontrollü yanma devam etmektedir.

Yangınla ilgili 3 hektarlık ağaçlık alan zarar görmüş, bir orman görevlisi üzerine dal düşmesi sonucu yaralanmış, bir Mopak çalışanı dumandan etkilenmiş, bir Mopak işçisinin ayağında yanma oluşmuş, toplamda 3 kişi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış, Mopak fabrikasına ait bir iş makinesi tamamen yanarak zarar görmüştür. Mopak fabrikasına bitişik konumda bulunan Dalaman Cezaevi ve Dalaman Meslek Yüksekokulu’nda ve yakın tarım arazilerinde herhangi bir zarar meydana gelmemiştir.Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.