Dolar 32,4554
Euro 34,7460
Altın 2.423,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Yangından etkilenen 13 iş yeri için çalışmalar başladı

Muğla’nın Ula ilçesinde meydana gelen yangında 13 iş yerinin zarar görmesi dolayısıyla, iş yeri sahipleri için geçici iş yeri yapımına başladı. Olay, 11 Temmuz tarihinde Köprübaşı Mahallesi’nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye …

Yangından etkilenen 13 iş yeri için çalışmalar başladı
REKLAM ALANI
Temmuz 21, 2023 10:36 am | Son Güncellenme: Temmuz 22, 2023 10:47 am
234
A+
A-

Muğla’nın Ula ilçesinde meydana gelen yangında 13 iş yerinin zarar görmesi dolayısıyla, iş yeri sahipleri için geçici iş yeri yapımına başladı.

Olay, 11 Temmuz tarihinde Köprübaşı Mahallesi’nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ula Belediyesi’ne ait fırındaki elektrik tesisatından çıktığı belirlenen yangında alevler bir anda çevredeki ahşap iş yerlerini sardı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 13 iş yeri alevlere teslim olurken, yangına Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 2 helikopter ile havadan; itfaiye, arazöz ve TOMA ile de karadan müdahale edildi. Yangın sonrası devreye giren ekipler iş yeri sahiplerinin mağdur olmaması için gerekli çalışmaları başlattı.

Ula Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Ulamızda meydana gelen ve 13 iş yerinin etkilendiği yangın felaketi sebebiyle mağduriyet yaşayan esnaflarımız için geçici iş yeri olarak hazırladığımız alanlarda saha betonu ve kesim çalışmalarına başladık. Her zaman olduğu gibi en kötü zamanlarda da devletimiz, valiliğimiz, kaymakamlığımız ve belediyemiz esnafımızın mağduriyetini gidermek için elindeki tüm imkanları seferber etmektedir” ifadeleri kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.