Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
BİST 9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Filistinli 120 Yetim Deniz Feneri Derneği’nin Kanatları Altında

Filistinli 120 Yetim Deniz Feneri Derneği’nin Kanatları Altında
REKLAM ALANI
Kasım 26, 2014 2:49 pm
1.316
A+
A-

Filistinli 120 Yetim
Deniz Feneri Derneği’nin Kanatları Altında

 

Hayırseverlerimizin desteğiyle Deniz Feneri Derneği Filistinli yetimlere eğitim, sağlık, gıda ve giyim yardımları için kanat geriyor.

Savaş, soğuk, açlık, imkânsızlık, eğitimsizlik vb. çok sayıda sorunla mücadele eden Filistinli 120 yetim çocuk Deniz Feneri Derneği’nin himayesinde.

Deniz Feneri Derneği Uluslararası ilişkiler Sorumlusu Süleyman Kılıç “1948 yılından beri annelerin, babaların ve çocukların öldüğü bir dünyada yaşıyor Filistin halkı. Uluslararası camianın görmezden geldiği bu dram karşısında binlerce çocuk, yetim olarak hayata gözlerini açtı. Binlercesi ise anne ya da babasının ölümüne tanıklık etti. Biz bu acıların biraz azalması, yüzlerin bir nebze de olsa gülmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Derneğimiz kurulduğu günden beri Filistin halkı için insani yardımlarda bulundu. Abluka altındaki ülkede açlık, susuzluk ve ölümle burun buruna olan Filistinlilere insanımızın iyiliklerini taşıdık. Şimdi de 120 hayırseverin 120 Filistinli yetim çocuğumuza sahip çıkması için aracılık ediyoruz. Hayırseverlerimiz, yetimlerimizin bir yıllık ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Hedefimiz bin Filistinli yetim ve dünyanın diğer kıtlık ve savaş yaşayan ülkelerinde başka denizyıldızları için mücadele etmek.

Deniz Feneri Derneği, ‘İşimiz Sadece İyilik’ ilkesi ile yoluna devam edecek, yaşlı gözlere ve kırık kalplere merhem olacaktır.”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.