Dolar 32,4972
Euro 34,9560
Altın 2.429,83
BİST 9.799,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Yardım kolilerinden çıkan notlar duygulandırdı

Kahramanmaraş depremlerinin etkilediği bölgeye yardımların toplanılması için Muğla Milas Gençlik Merkezi’nde oluşturulan Milas Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde ulaştırılan bazı koliler içerisinden çıkan notlar okuyanları duygulandırdı …

Yardım kolilerinden çıkan notlar duygulandırdı
REKLAM ALANI
Şubat 9, 2023 3:12 pm
422
A+
A-

Kahramanmaraş depremlerinin etkilediği bölgeye yardımların toplanılması için Muğla Milas Gençlik Merkezi’nde oluşturulan Milas Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde ulaştırılan bazı koliler içerisinden çıkan notlar okuyanları duygulandırdı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde peş peşe meydana gelen depremler Türkiye’yi yasa boğdu. Depremzedelerin yaralarını sarmak için Milas genelinde de yardım kampanyaları başlatıldı. Milas Gençlik Merkezi’nde oluşturulan Milas Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde toplanılan yardım kolileri içerisinden çıkan notlar okuyanları duygulandırdı.

Milas’taki çocuklar tarafından deprem bölgesindeki çocuklar için gönderilen koliler içerisinden çıkan notlarda duygu dolu şu ifadeler yer aldı: “Senin ayakların sıcak oldukça bizim yüreğimiz ısınacak.”

“Ben Egedeniz. Milas’tan bu eşyaları gönderiyoruz. Çok geçmiş olsun. Sizlerin hep yanınızdayız. Bu oyuncağı size moral olsun diye gönderiyorum. Sizi çok seviyorum” “Ben Birsen. 10 yaşındayım ve Milastayım. Size çok üzülüyorum. Allah’ım size yardım etsin. Sizin için hep dua ediyorum. Hepinize geçmiş olsun. Allahım sevdiklerinize kavuştursun. Allahım bir daha böyle bir şey yaşatmasın size. Elimizden geldiği kadar yardım edeceğiz. Hepinize yürekten geçmiş olsun”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.