Dolar 32,5440
Euro 34,8523
Altın 2.432,78
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Yol çalışması bitmeyince, esnaf tepki gösterdi

Yol çalışması bitmeyince, esnaf tepki gösterdi
REKLAM ALANI
Nisan 6, 2023 2:20 pm
425
A+
A-

 

Muğla’nın turizm kentlerinden Dalaman ilçesinde Seyfettin İnce Caddesi’nde yapımına 1 Ekim 2022’de başlanan yol çalışması ve peyzaj düzenlemesi çalışması 8 aydır sürüyor.

Dalaman’ın merkezinde bulunan ve yaklaşık 100 esnafın bulunduğu en işlek caddelerden biri olan Seyfettin İnce Caddesi esnafı yol çalışmalarının bir an önce tamamlanarak tekrar sokağın hareketlenmesini dört gözle bekliyor.

Yapılamayan çalışmalardan yakınan cadde esnafı,  “önce toz sonra da yağan yağmur ile çamur oldu her yer. Vatandaşlar evlerine gidemiyor, dışarıda çamaşır asılamıyor, balkonda oturup 5 dakika nefes alamıyoruz.” Dedi.

Cadde de restaurant işletmeciliği yapan Esnaf Sabri Tunç “mağduriyetimizi size bildirmek için sizi çağırdık. Bir türlü sesimizi duyuramadık. 8 ay oldu, 1 Ekim’de başladı. Bunu  yapan Muğla
Büyükşehir Belediyesi, biz Dalaman’da Ak Partisindeyiz. Turizm bölgesindeyiz, yabancılar gelip burayı gördüklerinde biz üzülüyoruz. Kaymakamlığa, belediyeye ulaştık tek gayemiz yolun yapılması.” dedi.

Esnaf olarak halk olarak çok kötü durumdayız. Şu caddeyi kullanan halk olarak çok şikayetçiyiz. Bizim isteğimiz heykelciliğe olan hizmeti, özeni bu yol için göstermeleri.

Esnaf, “bıçak kemiğe dayandı. 2-3 gün sonra kesinlikle bizim yolumuzu yapmadan ‘oy’ diye gelmesinler” dedi.

Esnaf, “Büyükşehir’den, Belediyeden, Osman Gürün’den bin yüz metrelik bu yolu yapmalarını istiyoruz. Burada bir çok esnaf batmak üzere, zor durumdayız” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.