Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

ZAFER PARTİSİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAHADIR BAKIRCI OLDU

ZAFER PARTİSİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAHADIR BAKIRCI OLDU
REKLAM ALANI
Ocak 9, 2024 5:44 pm | Son Güncellenme: Ocak 9, 2024 6:40 pm
388
A+
A-

ZAFER PARTİSİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAHADIR BAKIRCI

“Dalaman’ımızda rantiyenin yanında hiçbir zaman olmayacağız”

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Zafer Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Bahadır Bakırcı oldu.

Zafer Partisi Dalaman ilçe başkanlığı binasında Muğla İl Başkanı Cem Ayber, Dalaman ilçe Başkanı Murat Koşar ve partililerin katıldığı toplantıda Bakırcı adaylığını açıkladı.

20240109 145410 - ZAFER PARTİSİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAHADIR BAKIRCI OLDU 20240109 145654 - ZAFER PARTİSİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAHADIR BAKIRCI OLDU

Zafer Partisi Dalaman Belediye Başkan Adayı Bahadır Bakırcı yaptığı açıklamada, “2019 yılında Dalaman’a hizmet için çıktığımız bu yolda çekirdek kadromuzu koruyarak bir önceki partideki arkadaşlarımızın desteğini de arkamıza alarak Zafer Partisi’nin bayrağı altında toplanmaya karar verdik. Zafer Partimizde teşkilatlanmayı tamamlayan kurucu ilçe teşkilatına teşekkür ederim. Çok büyük emekleri olan Ramazan Şahin ağabeyimizi rahmetle ve şükranla yad ediyorum. Siyasete atıldığımız günden beri bizleri destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Hafızamız derin ve güçlü. Yapılan iyilikleri hiçbir zaman unutmayacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın çağrısı üzerine Ankara’da yapmış olduğumuz görüşmeden sonra Dalaman Belediye başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğuna inanarak bu göreve talip oldum. Engeller beni durduramaz. Her bir engel kararlılığımı daha da güçlendirir. Hiçbir zaman güçlüden yana olmadık, her zaman doğrudan yana olduk. Özellikle bizim Dalaman’ımızda rantiyenin yanında hiçbir zaman olmayacağız. Para babalarının yanında olmayacağız. Her zaman doğrunun yanında olacağız bundan hiçbir zaman şüpheniz olmasın” dedi.

 

Başkan Adayı Bakırcı sözlerini şöyle sürdürdü, “Belediyemizi kazandıktan sonra parti rozetimizi çıkaracağız ve tüm Dalamanlı kardeşlerimize eşit mesafede olacağız. ‘Maddi durumu iyi-kötü, sülalesi geniş, arkası var, kimsesi yok’ ayrımı asla yapılmayacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. İnşallah sizlerin destekleri böyle devam ettiği sürece Allah’ın izniyle daha nice zaferler kazanacağımıza inancım tamdır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.