Dolar 32,5869
Euro 34,7990
Altın 2.499,78
BİST 9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Kadın eli değmiş gibi…

Kadın eli değmiş gibi…
REKLAM ALANI
Mart 15, 2018 12:31 pm | Son Güncellenme: Mart 15, 2018 12:36 pm
2.064
A+
A-

Kadın eli değmiş gibi…

ATAK EGE Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hicran Cenik, bölgeye yeni bir anlayış getiren projeleri hakkında bilgiler verdi.

 

DSC 3130 - Kadın eli değmiş gibi…Hicran Cenik, Ortaca Sarıgerme’de farklı bir anlayış ürünü butik otel, Dalaman’da fark yaratan restaurant ve bölgeye hitap eden iklimlendirme sistemlerinin bayiliği hakkında açıklamalarda bulundu.

-Yaşadığımız yer ve eksikler diye başlayan yolculuk…

DSC 3127 - Kadın eli değmiş gibi…

“Şirket için; Biz bulunduğumuz bölgede yaşayanların ihtiyaçlarını tespit etmeye çalıştık. Bunun için araştırma yaparken öncelikle kendimizi denek olarak kullandık. Eksikliğini hissettiğimiz iş kolları nelerdir, hangi dallarda yaşam içerisinde sıkıntılar yaşıyoruz, bunların önce analizini yaptık. Daha sonra bu tespit ettiğimiz konuları en iyi şekilde nasıl hayata geçiririz ve ihtiyaç sahibinin memnuniyetini nasıl sağlarız bunun araştırmasını yaptık. Bu tespit ettiğimiz eksiklikleri gidermek ve bölge halkının memnuniyetine yönelik çalışma yapmamız için güçlü bir şirket kurmaya karar verdik. ATAK EGE işte bu duygularla kurulmuş ve iş dünyasına girmiştir. Şirketimizin kurucu üyelerini ve hissedarlarını oluştururken bizimle fikir birliği yapacağına inandığımız ve şahsi mali yapısını yakından bildiğimiz dost ve arkadaşlarımızdan seçtik. Üyelerimizin çoğunluğunu da bu yüzden Hava Yollarında kaptan pilot olarak görev yapan yakından tanıdığımız ve dostumuz olanlardan seçtik”

IMG 20180131 WA0006 - Kadın eli değmiş gibi…

-İlk iş iklimlendirme…

“ATAK EGE A.Ş.ni kurduktan sonra ilk önce iklimlendirme sistemlerinin satışı ve teknik servisliği üzerine bir işletme açmaya karar verdik. 3 yıl önce eşimin Dalaman’da göreve başlaması neticesinde biz burada yaşamaya başladık. Yeni taşındığımız için birçok sorunla uğraşmaya başlamıştık. Bunlardan bir tanesi de klima satışı ve teknik servis desteği konularında Dalaman’da bizim memnuniyetimiz doğrultusunda usta bulamamamızdır. O zaman kafamızda oluşan bu durumu hayata geçirmeye karar verdik. Çünkü biz ne istediğimizi biliyorduk, bu isteğimiz doğrultusunda hizmet etmemiz gerekiyor dedik ve KLİMATAK LTD.ŞTİ.’ni kurduk. Bunun için İzmir’de yıllarca bu işle uğraşmış, iklimlendirme sistemleri üzerinde bilgi ve beceri yönünden donanımlı teknik servis uzmanını Dalaman’a getirdik ve onunla çalışmaya başladık. Bölge insanımızın isteklerine cevap vermesi içinde DIAMOND klimanın yetkili servis ve satış yetkisini alarak bu anlamda bölgemizde tek yetkili konuma geldik. Aynı zamanda DAIKIN, HITACHI, LG ve FUJI PLUS’ın satış yetkisini alarak ürün yelpazemizi genişlettik. Daha sonra bunlara ısı pompası, yerden ısıtma sistemleri ve PELLET soba/kazan sistemlerini de ekleyerek, iklimlendirme sistemlerinin tamamı üzerinde hizmet vermeye başladık”

-Ülke olarak damak tadımıza uyan restaurant

DSC 3108 - Kadın eli değmiş gibi…

“Biz aile olarak çevremizi tanımayı, gezmeyi ve aynı zamanda iyi bir restaurantta yemek yemeyi seviyoruz. Ancak Dalaman’da ve yakın ilçelerimizde marka olmuş, Türkiye genelinde şubeleri olan bayilik sistemiyle çalışan bir restaurant bulamadık. Bu yüzden başka illerden ziyaretimize gelen misafirlerimizi de rahatlıkla götürebileceğimiz, lezzeti her zaman aynı olan, kalitesine güvendiğimiz bir restaurant açmaya karar verdik ve bizim ülke olarak damak tadımıza uyan “SOMUNARASI BİR BALKAN KÖFTECİSİ” ile franchise sözleşmesi imzalayarak, büyük bir yatırımda yaparak somunarası’nı açtık. Mangal kömüründe pişirilerek köftenin değişik şekillerde hazırlanarak sunulduğu geniş yemek menüsü, nefis tatlı seçenekleri (Trileçe, peynir helvası, baklava) ve özel hoşafı ile somunarası restaurant bölgemizde yeni bir buluşma noktası olmaya başladı. Çünkü biz sadece lezzetli yiyecek ve içecekleri sunmakla kalmadık, misafirlerimizin araçlarını güvenle park edeceği ücretsiz geniş otopark alanı ve ailelerin çocukları ile hoş vakitler geçirebilmesi için ücretsiz FUN ATAK oyun alanını kurarak, bölgemizde hiçbir yerde bulunmayan bir mekan konumuna geldik. Oyun alanımımızada her yaş gurubuna hitap edecek ekipmanlar kurdurduk. (Play station, top havuzu, trambolin, 6 kişilik langırt, airhockey, basketbol potası, küçük çocuklar için 2 adet kidiesrides, hediye kapma makinesi, ponycycle gibi)”

Biz ne istiyoruz, çevremiz ne istiyor gözlemliyoruz…

IMG 20180312 WA0015 - Kadın eli değmiş gibi…

“Bizim üç çocuğumuz var. Onlarla beraber mümkün olduğunca beraber vakit geçirmeye çalışıyoruz. Ne yapmak istiyorlar, nelerden hoşlanıyorlar, arkadaş gruplarıyla beraber olduklarında hangi aktiviteleri yapmak istiyorlar hep bunları gözlemlemeye çalıştık. Dalaman, Ortaca hatta Fethiye’de dahi bulunmayan özel işletmeleri bölgeye kazandırmak için tam bir girişimci ruhuyla hareket ediyoruz. ATAK EGE A.Ş. olarak Otantik Taş Ev Butik Otel Restaurant içerisine açmış olduğumuz Sentetik Buz Pisti ve Pedallı GO kart galiba yenilikçi ruhu tam olarak yansıtıyor. Sentetik buz pisti ve pedallı go kartta bu gözlemlerimiz sonucunda ortaya çıktı. Bölgede yaşayan çocuklarımız, gençlerimiz böyle farklı aktiviteleri ancak büyükşehirlerde görebiliyorlardı. Onların hayal edip yapamadıkları eğlenceli aktiviteleri ayaklarına kadar getirip sunmaya karar verdik. Sentetik buz pisti ve pedallı go karttan hiçbir zaman para kazanmayı birinci hedef olarak koymadık. Çocuklarımızın, gençlerimizin ayrıcalıklı deneyimler yaşayarak, sosyalleşmesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşamayı amaçladık. Sonuçta, ATAK EGE A.Ş. ailesi olarak bölge insanımıza kaliteli ulusal markaları sunmaya devam edeceğimizi, daha büyük yatırımlar yaparak Dalaman, Ortaca ve yakın ilçelerimizin gelişimine katkıda bulunacağımızın müjdesini vererek, bizi izlemeye devam etsinler”

16.03.2018.00 - Kadın eli değmiş gibi…

-Yönetimde “Kadın” ağırlığı

“Yönetim kurulumuzu oluştururken kadınlarımızın arka planda kalmalarını önleyecek, iş dünyasında biz kadınların da söz sahibi olabileceğini göstermek istedik. Bu yüzden yönetim kurulumuz 3 kişiden oluşmakta olup, 2’si kadın girişimcidir. Yönetim Kurulu teşkilat yapımız; Yönetim Kurulu Başkanı Hicran Cenik, Yönetim Kurulu Üyesi Gülderen Akgüneş ve Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Bilal Küçük”

Düzenleyen: Melahat Kanbur

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.