Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 21°C
REKLAM ALANI
Ağustos 21, 2021 3:45 pm | Son Güncellenme: Ağustos 21, 2021 3:46 pm
1.062
A+
A-

CHP Ortaca ilçe Başkanı Evren Tezcan: “Yangının yaralarını birlikte saracağız”

b1c2828c 44c9 4922 b270 8069868b75bf Kopya

 

CHP Ortaca İlçe Örgütü’nün Muğla’da yaşanan yangın felaketi ile ilgili çalışmalarına dair faaliyet raporu hazırladı.

CHP Ortaca ilçe Başkanı Evren Tezcan, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Örgütü olarak, Muğla’nın ilçelerinde yangının başladığı günlerden itibaren yardım için yetkililer ile koordineli bir şekilde çalışmalara başladıklarını söyledi.

Tezcan, yapılan çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu.

ab0af0a9 5402 41c0 b8a2 8bba86c558df Kopya

1. ”Yangının yaralarını birlikte saracağız” mottosunu kullanarak, yardım ve dayanışma çağrımızı, Yerel Gazetelerde, Sosyal Medya Platformları ve Haber sitelerinde Ortacalı hemşerilerimize ve ayrıca Cumhuriyet Halk Partili üyelerimize toplu SMS çekerek başlattık.

2. CHP ilçe yönetim kurulu ve kadın kollarımızca, Yangınzedelere ulaştırılmak üzere, yapılabilecek yardımlar için ”Afet Destek Gönüllüleri” adı altında Whatsapp Grubu oluşturularak, MBB İhtiyaç listesi doğrultusunda gerekli olan yardım malzemeler, Yangın ekipmanları, Gıda, Giyim gibi birçok ihtiyaç temin edilmiş ve aksatmadan günlük olarak görevlilere teslim edilmiştir.

3. CHP Ortaca Gençlik Kolları Üyesi Gençlerimiz ise Köyceğiz’deki yangın söndürme, erzak taşıma, ağaç kesimi gibi çeşitli çalışmalara yetkililerin nezdinde katılım sağlamıştır.

4. Evsiz kalan yangınzedelerin konaklama ihtiyacı konusunda yardım edebilecek kişilerin, partimizin 0538 510 3128 nolu telefonu ile irtibata geçme hususu partililerimize toplu SMS olarak tekrar tekrar çekilmiştir. İrtibata geçenlere istinaden listeler oluşturulmuş olup, bu konudaki çalışmalarımız halen devam etmektedir.

5.Yönetim kurulumuzca, yangın bölgesindeki ve dışındaki yetkililer ile sürekli iletişim halinde bulunularak acil ihtiyaç listesi alınarak çeşitli platformlarda paylaşımlarda bulunulmuştur.

6. Ortaca’mızdaki, yardım toplama merkezinde seyyar Soğuk hava depoları, ilçe örgütümüz tarafından tahsis edilerek, gelen gıda ve içeceklerin soğutularak ve taze şekilde depolanarak, yangın bölgesindeki görevlilere ve vatandaşlara ulaştırılması sağlanmıştır

7. Yangın bölgesinde Çalışan İtfaiye görevlilerimize, talepler doğrultusunda verilmek üzere 50 şer kişilik kahvaltı ve 50 şer kişilik pide, ayran, su gibi yiyecek ve içecek desteği bizzat yönetimimiz tarafından masrafları karşılanarak temin edilerek, teslim edilmiştir.8.Yangın dolayısıyla tahliye edilen küçük ve Büyük Baş hayvanlarında, yiyecek saman ve yerleştirilecek yerler doğrultusunda çalışmalar yapılmıştır.

9.Yine Ortaca İlçe Yönetimi olarak çevremizde çıkabilecek yangınları önlemek amacıyla mahallelerimizde, gece nöbeti tutan vatandaşlarımız ziyaret edilip, kendilerine partimizin yaptığı ve yapacağı her türlü hizmetlerle ilgili bilgi verilmiştir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.