Dolar 32,5634
Euro 34,9460
Altın 2.426,73
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

Dalaman Esnaf ve SanatkarlarOdası Başkanı Şevket Takar: “ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLDUK VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Dalaman Esnaf ve SanatkarlarOdası Başkanı Şevket Takar: “ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLDUK VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
REKLAM ALANI
Ocak 28, 2022 8:18 pm | Son Güncellenme: Ocak 29, 2022 10:20 am
1.285
A+
A-

Dalaman Esnaf ve SanatkarlarOdası Başkanı Şevket Takar:

“ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLDUK VE

OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, Pazar günü yapılacak olan seçimlerde esnaflardan destek istedi.

 

Görev yaptıkları 16 yıldır, Dalaman esnafına hizmet ettiklerini anlatan Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, “ben esnaflıktan gelen bir insanım, göreve geldiğimiz günden itibaren tüm arkadaşlarımızla birlikte bu doğrultuda hizmet verdik. Hiçbir esnafımızın işini halletmeden odamızdan geri çevirmedik. Bu süreç içerisinde asla ayrıştırıcı olmadık, hiçbir siyasi ayrımı gözetmeksizin birleştirici olduk. Bundan dolayıdır ki esnaflarımız bizlere 16 yıldır görev veriyorlar.

77

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLDUK VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Pandemi dönemlerinde tüm esnaflarımızın yanında olduk, Maske, dezenfekte, bilgilendirme afişleri dağıtarak hiçbir esnafımızın cezai işlemlerine karşı mağdur olmamasını sağladık. Ayrıca 24 ay kapalı kalan işletmelerimizden 18 ay muhasebe ücretleri almayıp onların zor zamanlarında yanında olduk.

Isimsiz 1

 

DALAMAN’A YAKIŞANI YAPTIK
Esnaf odası olarak modern bir şekilde Esnaflarımızın daha iyi şartlarda hizmet alması için içerisinde toplantı salonunun da yer aldığı binamızı hizmete açtık. Odamızın resmi işlerinde kullanılmak üzere hizmet aracı aldık. . İnşallah tekrar göreve geldiğimizde de en büyük hedeflerden bir tanesi Dalaman için çok önemli olan “DESO Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezi”ni yapmayı planlıyoruz.

1222

SANAYİ ESNAFIMIZ GURURUMUZDUR
Dalaman Sanayi sitesi esnaflarımızın özverili çalışmaları çevre ilçelerde örnek teşkil etmekte. İşçiliklerinden ustalıklarına kadar çok yol katetiler. Başka ilçelerden Sanayimize işlerini yaptırmaya gelen müşterilerimiz oluyor. Ben oda başkanı olarak Dalaman esnafımızı her zaman örnek gösteriyorum. Bununla birlikte sanayi esnafımızın derdine çare olduk. Sık sık yaşanan hırsızlık olaylarına karşılık sanayi çarşısında güvenlik tedbirleri aldık. Belediye ile ortaklaşa girişimlerimiz oluyor. Dalaman Sanayi sitesi için güzel adımlar atılacaktır.

106484586 2540332756229361 6132307987052337602 n

106364637 2540332662896037 2006529192389305494 n

106363158 2540332482896055 1650146407958958849 n

 

DALAMAN SANAYİ SİTESİNDE 1 ADET ÇALIŞAN BEKÇİMİZ VARDIR…
ODAMIZIN ÇALIŞMALARINI KARALAMAK ADINA YALAN AÇIKLAMALAR YAPANLAR SANAYİDEN HİÇBİR HABERİ YOKTUR
“Odamız bünyesinde sanayi sitesinde 1 adet güvenlik personelimiz çalışmaktadır. Güvenlikçinin yıllık izinleri ve haftalık izinlerini yıl sonu kullandırmak üzere dışarıdan 2 aylık güvenlik tutmaktayız. Sanayi sitemizde güvenlik personeli olmadığını söyleyenler acaba Dalaman sanayi sitesine ne zaman geldiler. Çalışan elemanlarımız Bayram Kızıldere’dir yıl sonu 2 aylık olarak Abdullah Kılıç çalıştırıldı. Şuan izin günleri biten Bayram Kızıldere 01.01.2022 tarihinden beri görevine devam etmektedir. Sanayide güvenlik personeli olmadığını söyleyenler yalan söylemekten başka hiçbir şey yapmamaktadır. Hazırol listesini alırken bakanlıktan bu geçici çalıştırmış olduğumuz Abdullah Kılıç 12.31.2021 tarihinde 2 aylık çalışması sona ermesinden dolayı bu yılki görevini tamamlamıştır. Öğrenmek isteyen vatandaşlarımız Esnaf odamızın kayıtlarından istediği şekilde görüp bakabilir. Burası resmi bir kurumdur hayali bir adam çalıştıramayız. Odamızın hizmetlerini karalama kampanyası yürüterek, yalan beyenlar vererek başkan olma çabaları göstermeyi, Dalaman Esnafımız asla kabul etmeyecektir.

Untitled 2

 

AKTİF OLARAK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETTİ VE EDECEKTİR
Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, KOSGEB ile ortaklaşa düzenlediğimiz girişimcilik kurslarıyla esnaf arkadaşlarımıza iş imkanları sağladık.
Odamıza kayıtlı tüm esnaflarımıza bilgilendirme mesajı ve her türlü girişim ve gelişim bilgilendirme mesajları göndererek iletişimde olup, seminerler düzenledik.
Ayrıca devam eden çalışmalarımızda aldığımız yeni kararlar doğrultusunda, Tüm esnaflarımıza gelişim ve büyüme odaklı düzenlenecek olan fuar ve benzeri organizasyonlarda yol giderleri gibi ihtiyaçları odamız tarafından karşılanacaktır.
Kısacası 2022 yılı ve devamında yeni projelerle Dalaman esnafımıza taze kan olmaya devam edeceğiz.
Verdiğimiz her sözü tuttuk, tutmaya devam edeceğiz. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde tüm esnaflarımız doğru kararı vereceklerdir. Şimdiden Dalaman için hayırlısı olsun” diye konuşan Takar; “ YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR” dedi.

esnaf odasi

esnaf odasi

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.