Dolar 32,6006
Euro 34,7750
Altın 2.414,63
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Daşgın emekli oldu

Uzun yıllardır Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğini yürüten Hüseyin Daşgın yaş sınırı nedeniyle emekli oldu. Başkan Gürün emekli olan Daşgın’a hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi verdi. Daşgın’dan boşalan Genel Sekreterlik görevine …

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Daşgın emekli oldu
REKLAM ALANI
Mart 2, 2023 4:00 pm | Son Güncellenme: Mart 3, 2023 9:57 am
392
A+
A-

Uzun yıllardır Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğini yürüten Hüseyin Daşgın yaş sınırı nedeniyle emekli oldu. Başkan Gürün emekli olan Daşgın’a hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi verdi. Daşgın’dan boşalan Genel Sekreterlik görevine Birsen Kocataş atandı.

İkili Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında bir araya geldi. Muğla Belediyesinden bu yana görev yapan ve Büyükşehir olduktan sonra Genel Sekreterlik görevini üstlenen Hüseyin Daşgın ziyarette başkan Gürün’e teşekkür ederek görevinde başarılar diledi. Daşgın, “Muğla Belediyesi zamanında başladığım görevime Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter olarak devam ettim. Bu süre içinde Muğla için Başkanımızın talimatlarını yerine getirmek ve şehri daha iyi yerlere taşımak için çalıştık. Bana görev sürem boyunca destek olan ve başarılı bir yönetim gösteren Başkanımız Dr. Osman Gürün’e çok teşekkür ederim” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise Daşgın’ın Belediye hizmetleri konusunda çok önemli hizmetleri olduğuna vurgu yaparak bundan sonraki süreçte emekliliğin tadını çıkarmasını ve ailesiyle birlikte güzel zamanlar geçirmesini istedi. Başkan Gürün ayrıca Daşgın’a hizmetleri nedeniyle teşekkür ederken plaket verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.