Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

200 milyona ramak kala

200 milyona ramak kala
REKLAM ALANI
Aralık 29, 2022 10:30 am
697
A+
A-

Yeni yıla sayılı günler kala Dalaman ve Ortaca’da da gezici Milli Piyango bileti satıcıları yılbaşı çekilişi heyecanına ortak olmak isteyenlere biletleri satıyor.
Emir Çelik, Dalaman ve Ortaca’da satış yapan gezici milli piyango bilet satıcısı; “2023’te büyük ikramiyenin 200 milyon Tl’lik ödülün tamamının bir kişiye verileceğinin vurgusuyla birçok kişinin biletleri aldığını söyledi.”
Milli Piyango 2023 yılbaşı özel çekilişi için büyük ikramiye tutarı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye tam 200 milyon TL olacak. Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar, biletler nasıl alınır? MPİ yılbaşı çeyrek, yarım ve tam bilet kaç TL?
Şans oyunu tutkunlarının ilgiyle takip ettikleri Milli Piyango’da rekor ikramiye tutarı paylaşıldı. Bu yılki çekilişte büyük ikramiye tam 200 milyon TL olacak. Büyük ikramiyenin tam bilete çıkması halinde talihli kişi 200 milyon TL’lik ödülü elde edecek. Peki, bilet fiyatları ne kadar?
MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ NASIL ALINIR?
10 Kasım itibariyle yılbaşı özel çekilişi için hazırlanan biletler satışa sunulmaya başlandı. Biletler gezici bayilerden, millipiyangoonline.com üzerinden ya da Milli Piyango bayilerinden alınabilecek.
MİLLİ PİYANGO 2023 YILBAŞI ÇEYREK, YARIM, TAM BİLET KAÇ TL?
200 milyon liralık büyük ikramiye tutarının olduğu yılbaşı özel çekilişinde bu yıl tam bilet 200 TL’den, yarım bilet 100 TL’den ve çeyrek bilet 50 TL’den satışa sunuldu. Yılbaşında dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.