Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

AK Parti Dalaman İlçe Yönetim Kurulu Belirlendi

AK Parti Dalaman  İlçe Yönetim Kurulu Belirlendi
REKLAM ALANI
Ekim 3, 2016 8:03 am
1.912
A+
A-

AK Parti Dalaman

İlçe Yönetim Kurulu Belirlendi

dsc_0025 dsc_0020

 

AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, ilçe yönetim kurulunun belirlendiğini açıkladı.

 

Karakuş, Parti binasında düzenlediği basın toplantısında yönetimi şu şekilde açıkladı ;

Muhammet Karakuş, Mehmet Orhan, Ergün Vardar,Turan Oskay,Ergün Koçyiğit, Süleyman Ekin, Sultan Önder, Şaban Esen, Zehra Akdeniz, Alper Yaşar, Sayım Arı, Eray Çaylı, Niyazi İnci, İslam Ketenci, Ali Döndar, Yasin Yıldız, Muammer Kargın, Bilal Güçlü, Şefik Oguz, Salih Kül, Burhanettin Tuna, Murat Işık, Bahadır Kılavuz, Aslıhan Ekinci olarak açıkladı.

Dalaman’da hizmet etmeye başlayacağız

AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş ; “Biz bu yola makam sevdasıyla çıkmadık, biz kendi şahsi çıkarlarımız için bu yola çıkmadık, biz 37 bin nüfuslu Dalaman halkının tek tek sıkılmadık el, içilmedik çay kalmadan dertlerine çözüm üretmeye baş koyduk. AK Parti İlçe başkanlığına 23 Ağustos 2016 tarihinde genel merkez tarafından bu göreve layık görüldüm. Zor bir süreç yaşadık, bu süreçte destek olan olmayan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Yeni yönetimimizde istişareler sonucunda yeni bir kan değişimine gittik. Yeni yüzlerle yeni heyecanla yeniden yönetim kurulu oluşturduk. Halkımızında desteğini alan yeni arkadaşlarla ilçemiz Dalaman’da hizmet etmeye başlayacağız. Bu süreçte bana inanan güvenen İl koordinatörümüz, İzmir Milletvekili Ali Aşlık, Muğla Milletvekilimiz Nihat Öztürk, Hasan Özyer, İl başkanımız Kadem Mete, İlçe Koordinatörümüz Burhanettin Tuna, Teşkilat Başkanımız Şadi Pirci ve Genel merkez teşkilatı başkanı Mustafa Aktaş’a teşekkür ederim. Ak Parti olarak bizim siyaset felsefemizin temeli insanı yaşat ki, Devlet yaşasın. Bunu hayata geçirmenin en temel yolu da hizmet etmektir. Yeni yönetimimizle Dalaman’ın hizmetinde olacağız.”dedi.

 

Hainlik yapanları unutmayın

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ; Yeni yönetim, Dalaman’da milletin derdime ortak olmak için çalışacak. Bize her zaman gerçek manada yol arkadaşlığı yapacak arkadaşlara ihtiyacımız var. Milletin gönlünü alamadan oyunu alamazsınız. Hizmete aç olan Dalaman’da Belediye başkanlığını çok çalışarak hak etmek gerek”dedi. Öztürk, 15 Temmuz ile ilgili ise “Hainlik yapanları unutmayın, 15 Temmuzda bizi yalnız bıraktılar. Darbeye karşı dik duruşumuzu gösterdik göstermeyede devam edeceğiz”dedi.

Basın açıklamasına, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla teşkilat başkanı Şadi Pirci,  Dalaman AK Parti İlçe teşkilatı, Köyceğiz İlçe başkanı, Ortaca İlçe Başkanı ve partililer katıldı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.