Dolar 32,5824
Euro 34,7951
Altın 2.506,68
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
REKLAM ALANI
Aralık 6, 2017 9:11 am
1.101
A+
A-

Anatolian Tigers MC Dalaman

Şubesi üyelerinden anlamlı ziyaret

IMG 20171205 WA0040 -

 

Anatolian Tigers MC Dalaman Şubesi üyeleri Dünya Engelliler günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Ortaca Özel Eğitim ve İş Kurumlarını ziyaret etti.

24882992 10156004615184777 1213597132 o -

 

Anatolian Tigers MC Dalaman Şubesi olarak 5 Aralık 2017 günü T.C. MEB Ortaca Özel Eğitim ve İş Kurumlarını ziyaret ettiklerini ifade eden İbrahim Zafer Lengerli ; ”Burada Engel(SİZ!) kardeşlerimizin hazırlamış olduğu kermese katıldık.  Bu çerçevede Engel(SİZ!) kardeşlerimize yaptığımız bu ziyaret onlar kadar bizleri de çok mutlu etti. Paylaşmanın ve sevginin esas olduğu dünyamızda böyle bir etkinlikte bizleri ağırlayan okul müdürü Dilek Tatar başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

 

Anatolian Tigers MC Dalaman Şubesi temsilcilileri Nejat Kaba, Şeref Sağlık,İbrahim Zafer Lengerli projeler kapsamında;  okullara ziyaret gerçekleştirdiklerini, her öğrenciye bir kitap kampanyası düzenlediklerini ve zor şartlar altında görev yapan güvenlik güçlerimize destek ziyaretleri, şehitlik ziyaretleri, milli bayramlarda bir bütünlük etkinliklerinin yaptıkları faaliyetlerden bazıları olduğunu söylediler.

**Anatolian Tigers MC (ATMC) kimdir?

Anatolian Tigers MC, 2003 yılında aile ve kardeşlik duygularına esasen, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, güvenlik güçlerinin her zaman yanında olan, arama-kurtarma gönüllüsü ve tüm sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almayı ilke edinmiş Türk motosiklet tutkunlarınca kurulmuş bir kulüptür.

Melahat Kanbur

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.