Dolar 32,5160
Euro 34,8277
Altın 2.427,02
BİST 9.691,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
REKLAM ALANI
Nisan 11, 2018 1:49 pm | Son Güncellenme: Nisan 11, 2018 1:50 pm
1.926
A+
A-

Babadan Oğula Böbrek nakli

Emekli Halk Eğitim Müdürü Naim Özer, Uzun süredir böbrek rahatsızlığı çeken oğlu Burak Özer’e böbreğini verdi.

llll -

Dalaman’ın sevilen simalarından emekli Halk Eğitim Müdürü Naim Özer, Uzun süredir böbrek rahatsızlığı çeken oğlu Burak Özer’e İstanbul Özel Medicana Çamlıca Hastanesinde yapılan bir operasyonla böbreğini verdi. Baba Naim Özer’in ve oğlunun uyum sorununun kalmadığı ve her ikisinin de sağlıklı olduğu öğrenildi.
Naim Özer ve oğlu Burak Özer sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Allahima Şükürler Olsun ki…
Tam Bittiğini Düşündüğüm Yerde Naklen Hayat’a Devam Etme Firsatı Veren Öncelik Kahraman Babam Naim Özer ve Ailem olmak üzere yüreklerini ortaya koyan bana aile sıcaklığı yaşatan samimi güler yüzlü babacan doktorlarım. Prof.Dr. Gurkan Tellioglu. Prof.Dr. Murat Tuncer, Uzm.Dr. Can Kinalp Uzm.Dr.Ahmet Denizli ve Ekip Koordinatörleri Verda Deveci ve Şeyda Şentürk hanıma ayrica Böbrek Nakli Bölümünde Sorumlu Çalışan Hemşire, Hemsir ve kat sorumlularının gösterdikleri ilgi alaka ve samimiyetten dolayı teşekkürü bir borc bilir ve şükranlarımı sunarım . Allahın izni ile doktorlarim umudum oldu herkesin umudu olsun inşallah” dedi.
Baba Emekli Halk Eğitim Müdürü Naim Özer Yaptığı bu onurlu davranış ile herkesin takdirini topladı.

Melahat KANBUR

office yazılım lisansı satın al

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.