Dolar 32,5225
Euro 34,9664
Altın 2.434,64
BİST 9.783,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Bahçeşehir Koleji Mezunu TÜBİTAK’ta Türkiye Birincisi

Bahçeşehir Koleji Mezunu TÜBİTAK’ta Türkiye Birincisi
REKLAM ALANI
Temmuz 30, 2020 12:34 pm
1.699
A+
A-

Bahçeşehir Koleji Mezunu TÜBİTAK’ta Türkiye Birincisi

2016-2017 Eğitim- Öğretim yılında TEOG’da Türkiye birincisi olarak Dalaman Bahçeşehir Koleji’nden mezun olan Umut Kaan Eren, bu defa hazırladığı proje ile TÜBİTAK’ın Liseler Arası Proje Yarışması’nda Türkiye birincisi olmuştur.

WhatsApp Image 2020 07 27 at 09.40.26

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında yöremize hizmet vermeye başlayan Dalaman Bahçeşehir Koleji adı, hep başarıyla anılmaktadır. Bu başarı mezun ettiği öğrencilerde de aynı derecede sürmektedir. Dalaman Bahçeşehir Koleji mezunu Umut Kaan Eren öncelikle tüm Türkiye’de sadece 50 civarı öğrencinin kabul edildiği Uluslararası Öğrenci Değişim Programını (YES) kazanmış ve bir yıl süresince Amerika’da eğitim görme hakkı elde etmiştir. Amerika’da başarılı bir ilerleyiş gösteren Umut, orada büyük takdir kazanmıştır. Düzenlediği “Türk Günü” ile ülkemizi kültürel olarak tanıtmış ve bu çalışmasıyla Amerika’daki yerel gazetelerde haber olmuştur.
Bir yıl Amerika’da eğitim aldıktan sonra Türkiye’ye dönen Umut, yapay zekâ ve kodlama üzerine çalışmalarına devam etmiştir. Yine yapay zekâ ve kodlama üzerine hazırladığı projeyle TÜBİTAK’ın Liseler Arası Proje Yarışması’nda önce İzmir bölge birincisi olmuştur. Ardından geçtiğimiz günlerde de  Ankara’da yaptığı sunum sonrası Umut’un projesi Türkiye birincisi seçilmiştir.
Bahçeşehir Koleji Dalaman ve Ortaca Kampüsleri Kurucu Temsilcisi Sayın Şevket Emrah HOŞGÖR: “Atatürk İlke ve İnkilapları yolunda ilerleyen kurumumuz daima başarıyı hedeflemiştir. Nitekim yetiştirdiğimiz ve başarıyla mezun ettiğimiz bir öğrencimizin, geçmişinde Dalaman Bahçeşehir Koleji kimliği taşıyarak başarılarının üzerine daha da başarı katıp TÜBİTAK gibi seçkin bir kurumda Türkiye birinciliği kazanması bizler adına gurur vericidir. Öncelikle Umut Kaan Eren’i, ailesini ve Umut’un yetişmesinde emeği olan idarecilerimi, öğretmenlerimi ve tüm personelimi tebrik ederim.” demiştir.

Bahçeşehir Koleji Dalaman ve Ortaca Kampüsleri Kurucu Temsilcisi Sayın Şevket Emrah HOŞGÖR, “Doğal Hayatı Koruma Vakfı”nın koruması altındaki bir kaplanın bakımına destek sağlamak için Umut Kaan Eren adına bağış yaparak kendisini tebrik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.