Dolar 32,6237
Euro 34,7525
Altın 2.502,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Başkan Karakuş ve ekibinden asılsız söylentilere ve paylaşımlara sert tepki geldi

Başkan Karakuş ve ekibinden asılsız söylentilere ve paylaşımlara sert tepki geldi
REKLAM ALANI
Nisan 21, 2021 3:54 pm
1.284
A+
A-

Başkan Karakuş ve ekibinden asılsız

söylentilere ve paylaşımlara sert tepki geldi

Dalaman belediye başkanı Muhammet Karakuş, Belediye başkan yardımcısı Hüseyin Ertuğrul ve Meclis üyesi Kemal İlhan ile birlikte basına bilgi açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada konuşan Başkan Karakuş şunları söyledi ;  “Son zamanlarda, Dalaman için hevesle ve var gücüyle çalışan ekibimizin arasına nifak sokarak, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanların hayallerindeki rant çarkını kurmak için “Dalaman halkına hizmet peşindeyiz” diye kamuflaj yaparak sahte hesaplardan yazı ve yorum paylaşanları biliyor ve yakından takip ediyoruz. Özellikle çevre olgusunun geçerli olduğu bu zamanda, Dalamanı yağmalatmayacağız ve asla talan etmelerine izin vermeyeceğiz!

Ayrıca halkın kafasını karıştırmak için Dalaman için onaylanan ve kesinleşen Kayacık sahilindeki millet bahçesinin, Kille koyunun, Golf ve spor alanlarının, iptal olduğu gibi tamamen gerçek dışı paylaşımlar yapanlar; her zaman hayallerinin altında kalacaklardır. Onlar Dalaman halkının değil kendi rantlarının peşindelerdir.

Dalaman halkımıza söz verdiğimiz daha nice projelerimiz kesinleşmiş olup yakın zamanda inşaatına başlanacaktır. Günlüklük kent ormanı, Kapukargın termal tesisleri, kayacık balıkçı tekneleri için iskeleler, sarsala plajımızın yenilenmesi gibi bizim takip ettiğimiz projelerin hepsi Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Çevre Şehircilik bakanlığı, Tarım bakanlığı, sayın İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve ilgili kurumların onayladığı ve takip ettiği projelerdir.

Bölgemizde doğayı koruyarak 12 ay turizm için sivil toplum kuruluşları, çevreci dernekler ve odalar ile birlikte hareket etmekteyiz. Bölgemizin turizmdeki hak ettiği payı almasını sağlayacak, bölgemizde istihdamı arttıracak ve bölgemize Katma değer sağlayacak doğa dostu projelerimizi çok yakında siz vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Bu süreçte Ekibimizin Moral ve motivasyonunu bozarız umuduyla, sahte hesaplardan yazı yazanlara destek nihayetinde aynı zaman diliminde çeşitli kulisler, aktiviteler yapanların aynı zihniyet olduğunu çok iyi biliyor ve yakından takip ediyoruz ama hiçbir şansları olmadığını bilsinler.”dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.