Dolar 32,4074
Euro 34,7498
Altın 2.429,36
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Belediyede memurluğa geçenler yemin etti

Bodrum Belediyesi’nde görevli sözleşmeli personelin memurluğa geçişi için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 2670 sayılı kanunla değişik 6. Maddesi gereği yemin töreni gerçekleşti. Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemin törenine Bodrum …

Belediyede memurluğa geçenler yemin etti
REKLAM ALANI
Nisan 26, 2023 5:12 pm | Son Güncellenme: Nisan 27, 2023 12:21 pm
338
A+
A-

Bodrum Belediyesi’nde görevli sözleşmeli personelin memurluğa geçişi için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 2670 sayılı kanunla değişik 6. Maddesi gereği yemin töreni gerçekleşti.

Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemin törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı temsilen Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Özsarsılmaz, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve ilgili personeller katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Başkan Vekili Mustafa Kemal Özsarsılmaz ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Aysun Şaşmaz törenin anlam ve önemine binaen konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından sözleşmeli personel pozisyonundan memurluğa atanan personelin yemin töreni gerçekleşti.

Bodrum Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Özsarsılmaz Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın şehir dışında olması sebebiyle iletmiş olduğu adalet, dürüstlük, tarafsızlık ve liyakat alt başlıklarının altının çizildiği mesajı okuduktan sonra, “Sizlere inanıyor, güveniyor ve yine sizlerden aldığımız güçle çok güzel işler başaracağımızı, kentimize yararlı olacağımızı biliyorum. 36 personelimizin sözleşmeden memuriyete geçişlerini kutluyorum. Başarılarınız daim olsun.” dedi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Aysun Şaşmaz ise sözleşmeli veya memur fark etmeksizin aynı sorumlulukta çalışacaklarına yürekten inandığını ifade ederken “Sözleşmeli personelken göstermiş olduğunuz gayreti memuriyette de göstereceğinize olan inancımla; bundan sonraki görevinizin hepinize hayırlı olmasını diliyor, 36 personelimizi tek tek kutluyorum.” dedi.

Törenden sonra Bodrum Belediyesi’nden emekli olan 12 personele Belediye’ye yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Vekili Mustafa Kemal Özsarsılmaz ve başkan yardımcıları tarafından plaket taktim edildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.