Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Bu işin ayıbı yok

Bu işin ayıbı yok
REKLAM ALANI
Haziran 7, 2018 11:12 am | Son Güncellenme: Haziran 7, 2018 2:39 pm
1.600
A+
A-

Bu işin ayıbı yok

Gezip, tozduğunu, yediğini içtiğini, gördüğünü en iyi anlatan kişi 30 bin lira alacak. Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, TRT Haber canlı yayınında “Türkiye’nin En İyi İşi”ni anlattı.a - Bu işin ayıbı yok

 

TRT Muhabiri Duygu Tuncer’in sorularını yanıtlayan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, projenin amacının Ortaca ve bölgesini tanıtmak olduğunu söyledi.

Hasan Karaçelik, TRT haber’de yayınlanan röportajını Ortaca Belediyesi’ne ait Dalyan Kral çay bahçesinde verdi.

14 Temmuz’da başvuruların sona ereceğini ifade eden Hasan Karaçelik, “müthiş bir başvuru var. Şu ana kadar 20’ye yakın ülkeden başvurular var ve bu sayı 6 bini aştı. www.bestjobinturkey.com adresi ve Ortaca Belediyesinin internet sayfasından başvurular devam ediyor. Proje çerçevesinde seçilecek kişi, profesyonel turist olarak 1-31 Ağustos arasında Ortaca, Dalyan ve Sarıgerme’yi gezip tatil deneyimlerini ve görsellerini sosyal medya hesaplarında paylaşacaklar. Böyle bir işin sonunda da 30 bin lira ücret alacaklar” dedi.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken “Türkiye’nin En İyi İşi”ni TRT Muhabiri Duygu Tuncer hazırladı, Kameraman Fahri Balek görüntüledi.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.