Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 22°C

Bodrum sokakları mavi ve beyaza bürünüyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinin simgesi haline gelen mavi ve beyaz, Bodrum Belediyesi tarafından kent mimarisine uygun olarak yaygın hale getiriliyor. Tüm mahallelerde iş programına göre yapılması planlanan boyamalarda son olarak Bitez’de evler beyaza …

Bodrum sokakları mavi ve beyaza bürünüyor
REKLAM ALANI
Temmuz 29, 2023 1:00 pm | Son Güncellenme: Ağustos 1, 2023 6:26 pm
280
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinin simgesi haline gelen mavi ve beyaz, Bodrum Belediyesi tarafından kent mimarisine uygun olarak yaygın hale getiriliyor. Tüm mahallelerde iş programına göre yapılması planlanan boyamalarda son olarak Bitez’de evler beyaza, kapı ve pencere söveleri mavi renge büründü.

Bodrum’un özgün dokusuna ait olan beyaz badanalı evleri ile mavi kapı ve pencerelerin kentte yaygınlaşması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Bitez Mahallesinde çalışma başlatıldı. Bitez Köyiçi Mevkiinden başlayan çalışmalar, mülk sahiplerinden alınan izin sonrası gerçekleştirilirken diğer sokak ve caddelerde devam ediyor. Yaz başında başlayan çalışmalarda toplam 19 ev ve iş yerinin dış cephesi beyaza boyanırken kapı ve pencere söveleri de maviye boyandı.

Son olarak Bitez Mandalin Caddesi’nde çalışmalarını tamamlayan ekipler, belirlenen plan dahilinde boyamaya devam edecek.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediyenin yapmış olduğu çalışmaları değerlendirirken, “Bodrum’un özgün mimarisini ve dokusunu korumak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda görsel bir adım olarak dış cephe çalışması gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, çalışmaya ilk olarak Bitez Mahallemizden başladı. Diğer mahallelerde de çalışmalara devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.